Miért vernek át a pasik?

itt vagy: Eropolis > Belváros > Forum

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Témagazda:




Miért vernek át a pasik?
Nem szeretném,hogy a téma címéből esetleg félreértés legyen...szóval,akinek nem inge,ne vegye magára...
Csak szeretném ha beszélhetnénk nyíltan arról,miért csinálja sok pasi azt,hogy bejelentkezik egy hölgyhöz,de nem megy el hozzá.Akinek van erről tapasztalata,esetleg ő maga is így tesz,írjon!!  :)
Pasik;Ti meg írhattok a hölgyekről:)
Hajrá


Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
dorina22#52009-04-26 07:56:49
Válasz a(z) 4-es üzenetre:Sajnálom hogy ilyen tapasztalataid vannak,én mindig szívesen beszélgetek és készségesen válaszolok a kérdésekre....:) dehát..nem mindenki egyforma..szerencsére!  :-D 
zozo3691#42009-04-25 00:55:24
Válasz a(z) 3-es üzenetre:Tudom egyébként hogy azért fontos, hogy a komolytalan érdeklődőket kiszűrje az ember. Meglepő, hogy a fizetős lányok között is akad olyan, aki a feleségnek telefonálgat. Mert szeretők esetében nyilván gyakran előfordul, de azt gondoltam ilyen téren egy szolgáltatóban jobban meg lehet bízni. 
Én néhányszor azzal próbáltam kiszűrni ki a megbízhatóbb, hogy megpróbáltam e-mailben beszélgetni vele és abból leszűrni, hogy milyen. Ki az aki hajlandó egyáltalán beszélgetni, válaszol e-mailre is, értelmesnek tűnik, stb. Az a tapasztalatom, hogy a fizetős lányok azért inkább válaszolnak az e-mailre, mint a nem fizetősek. Viszont általában csak egy telefonszámot adnak, vagy nagyon rövidek. Így aztán különösebben értelmes lányokkal nem tudtam beszélgetni, nem derült ki senkiről milyen. Nekem nem olyan egyszerű, szinte alig van, akiből válogatni lehetne. Már úgy értve, hogy alig akad aki szóba áll velem.
dorina22#32009-04-24 17:38:34
Válasz a(z) 2-es üzenetre:zozo;a számkijelzés számomra azért fontos,mert rengeteg a zaklató,aki csak azért képes felhívni hogy megkérdezze;mi van rajtam..és ez még csak a jobbik eset.Fenyegetés is történt már..Nem a számod kell,nem áll szándékomban tönkretenni senki családi életét.Viszont ha számodra ez bizalmatlanság,akkor az is mondhatja ezt,aki a számkijelzést kéri.Bizalmatlanság hogy nem jelzed a számod,ha hívod.Persze hallottam már sajnos nagyon rossz tapasztalatokat,mikor a szolgáltató tönkretette a család életét,felhívta a feleséget stb..Igen,ez nehéz kérdés.Mind2 fél részéről megértésre van szükség.Az hogy te még nem vertél át senkit-megbecsülendő,de sajnos te "csak" 1 vagy a rengetegből.Sajnálom hogy rossz tapasztalatod van az emaillel kapcsolatban is.Próbáltál már értelmes lánnyal is beszélgetni?
Sokkal több szerencsét kívánok...:)
zozo3691#22009-04-07 23:46:21
Velem még sosem fordult elő, hogy valakivel időpontot egyezettem aztán nem mentem el. Mindenesetre ha egy hölgy oldalán azt látom, hogy csak hívószám kijelzéses hívásokat fogad, akkor nem is hívom fel. Az ok szerintem a bizalmatlanság, általában az ilyen jellegű kapcsolatnál 5 perc van az egyeztetésre, ahol a hölgyet is lényegében csak az érdekli hogy mit kell csinálnia, mennyi ideig és mennyi lesz a bevétel, illetve el lehet-e könyvelni. Nagyon másról nem is lehet beszélni, például az e-mailre is maximum egy telefonszám a válasz, ahol elmondják mi mennyi, mennyi ideje van az embernek, stb. Engem is érdekelne ha lehetne alkalmi jelleggel, biztonságosan és diszkréten szexelni valakivel, de ilyen ismeretlen és bizonytalan dolgokba nem szívesen vágok bele.
dorina22#12009-03-31 21:28:27
Mostantól papírra jegyzek minden nevet,aki időpontkérés után nem szól hogy közbejött valami.A nevek ide fognak felkerülni.

[1-5]



Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3040BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba9281Biszexuális vagy, be kell lépned!

#halogen1100kisfarkú dagik
Ajánlott szobák
#maszti_szoba510Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba300Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba5380Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba4470Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak

#profi_csajok210Türelmi zónás csajok várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba2641Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.