Krampuszok
A naplót írjapandora
Még az elején, a kezdeti szárnypróbálgatásaim alatt itt, egy éjjel privire hívott valaki. Pimasz volt, érdeklődő, kritikus, és lendületes. 12 órán át cseteltünk. Aztán heteken át minden nap... Még nem jött el a találkozás ideje, de a mindennapi hosszú beszélgetésekkel próbált visszatartani másoktól... Egyszer azt mondta:

- Összekoszolnak a krampuszok.

Rég nevettem akkorát! :D Krampusz alatt mindenkit értett, aki nem ő.
Soha még ilyen érdekes embert nem ismertem...hosszú és bonyolult, se-veled-se-nélküled történet lett, utazás egy hullámvasúton. Amióta itt vagyok, párszor megfordult velem a világ. 
Már nincs itt, de visszavonhatatlanul elindított egy úton, ahol megismerkedhetek egy bővebb önmagammal.

Történetek és gondolatok rólam, néha róla, néha a krampuszokról, néha meg bármi másról. ;)
Áttekintés
Összes napló bejegyzés
0
0
105
Számodra látható napló bejegyzés
105
következő
összes bejegyzés
előző
Ghosting 3.
Miért léptem ki a priviből?

- teheted, és teszed fel a kérdést. 

Persze ha magadtól tudnád miért, akkor ki sem léptem volna, mert megütnéd azt az érzelmi intelligencia szintet, hogy nincs okom kilépni. 
Hát jó, lássuk, miért. 
Azért, mert az alábbi felsorolásból legalább 3 pont igaz volt.

1. Mert nem olvastad el a reglapom. (Ha elolvastad volna, akkor nem is hívtál volna privire, a céljaink oly mértékben különböznek.)

2. Mert nem rám vagy kíváncsi, hanem láttál egy fotót, amire felállt a farkad, és ígéretes lehetőségnek tűnt, hogy a kép 3D-ben is megjelenhet. (Csakhogy egy ember vagyok, közben erről megfeledkeztél, és emlékeztetésre sem rémlett fel.)

3. Mert nem ismerkedésre, hanem becserkészésre használtad a lehetőséget. Míg az első egy kölcsönös, egyenrangú tevékenység, addig a második messze nem az.

4. Mert az emberi oldaladból semmi sem látszott, egy üres farok pedig érdektelen, rengeteg van belőle a világban. Még műanyag változatban is.

5. Mert csak szexről tudsz beszélgetni. Az NEM ismerkedés.

6. Mert elsütötted az idő előtti (és totálisan értelmetlen) kérdések valamelyikét. (Mit szeretsz a szexben, mit csinálsz most, és társai.)

7. Mert elmesélted, mit csinálnál velem. Az előre megírt forgatókönyvek nem érdekelnek, azt nem én inspiráltam, csak statiszta lennék a pornófilmedben.

8. Mert nyaggatni kezdtél hogy találkozzunk, anélkül, hogy bármit is tudnék rólad (vagy te rólam). Mégis milyen apropóból találkozhatnánk így? (Csak nem azért, hogy egyfolytában nyomulj?!)

9. Tipikus egyalkalmasnak tűntél, azt pedig NEM keresek. A padlás tele van olyan pasikkal, akik egy alkalom után eltűnnek, vagy én tűnök el előlük mert 5 perc után érdektelenek számomra szellemileg. Nem gyűjtök trófeákat, és én sem szeretnék az lenni. Még haverként is csak azok érdekelnek, akikkel holnapután is lesz mondanivalónk egymásnak.

10. Borzalmas, szemfájdító volt a helyesírásod, és nem bírtam tovább nézni.

11. Két megnyilvánulásod között hosszú percek teltek el, vagyis közben más dologgal is foglalkozol. 

12. Kioldottad az azonnali katapultot azzal, hogy hozzám szerettél volna feljönni (ilyenkor nem kell 3 ok, ez magában is elég). 

És hogy miért szó nélkül léptem ki?

Mert minden pontról elkezdenél vitázni, enyhébb esetben magyarázkodnál, rosszabb esetben kioktatnál hogy mire való ez az oldal. Mindkettő felesleges.
Úgy gondolom, érthetően és nyíltan leírtam a reglapomon, hogy én mire használom az oldalt, és kivel szeretnék megismerkedni. Ezt illik tiszteletben tartani. Ha ezt nem tartod tiszteletben, akkor miért tartanál bármi mást tiszteletben?! És én miért tartsalak téged tiszteletben?

Ahogyan ezt százszor elmagyarázni sem szeretném, ezért ez a kis szösszenet.


!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/a91f17420200424190216.png
32 hozzászólás
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.