Krampuszok
A naplót írjapandora
Még az elején, a kezdeti szárnypróbálgatásaim alatt itt, egy éjjel privire hívott valaki. Pimasz volt, érdeklődő, kritikus, és lendületes. 12 órán át cseteltünk. Aztán heteken át minden nap... Még nem jött el a találkozás ideje, de a mindennapi hosszú beszélgetésekkel próbált visszatartani másoktól... Egyszer azt mondta:

- Összekoszolnak a krampuszok.

Rég nevettem akkorát! :D Krampusz alatt mindenkit értett, aki nem ő.
Soha még ilyen érdekes embert nem ismertem...hosszú és bonyolult, se-veled-se-nélküled történet lett, utazás egy hullámvasúton. Amióta itt vagyok, párszor megfordult velem a világ. 
Már nincs itt, de visszavonhatatlanul elindított egy úton, ahol megismerkedhetek egy bővebb önmagammal.

Történetek és gondolatok rólam, néha róla, néha a krampuszokról, néha meg bármi másról. ;)
Áttekintés
Összes napló bejegyzés
0
0
105
Számodra látható napló bejegyzés
105
következő
összes bejegyzés
előző
Ghostjaim
 !kep:https://c7.uihere.com/files/485/790/350/euclidean-vector-drawing-vector-cartoon-color-cute-monster-ghost-group-thumb.jpg 

Már annyit írtam a témáról, hogy talán érdemes a másik oldallal is foglalkozni.

A minap, amikor tudatosult bennem, hogy ismét kihalt valaki a viberemből, elgondolkodtam azon, hogy készítek egy leltárt a ghostjaimból is. A szellemeket az ember igyekszik inkább elfelejteni (agyonbeszéltük, hogy mennyire nincs értelme következtetéseket levonni ilyen esetekből), de én úgy érzem, a ghostok is hozzám tartoznak. És ha tanulni tényleg nem is lehet mások jellemhibáiból, de a jelenséget tanulmányozni és megérteni talán mégis lehet.

1. 
Életem első (tulajdonképpen ahogy belegondolok és az összes) ghostját itt ismertem meg. Hosszú éjszakákon át cseteltünk. Szerettem vele privizni. Hibátlan volt a helyesírása, lendületes a stílusa. Meghatározott "feladatra" vállalkozott, egy szerepjátékhoz kerestem partnert.
https://www.eropolis.hu/city/blog/pandora/69/
Sejthető volt, hogy ez ennyi, túl tömény volt a szerep :vigyor:  de sokáig, hetekig ismerkedtünk, rengeteget priviztünk. Kedves, közvetlen, és okos srác.
Mondjuk, a feladatot tökéletesen teljesítette, mindenben. Különleges élmény volt mindkettőnknek, azt hiszem nem felejtjük el. :pirul: 
És utána eltűnt. Többé nem hallottam róla.

Számomra nyilvánvaló volt az ok. Szerepjáték volt ugyan, de kellő átélés nélkül bohóckodás lett volna. Azért választottam őt, mert biztos voltam benne hogy alkalmas rá. Mindketten tudtuk, mit vállalunk. Kellő átéléssel pedig utána nem volt hová lépni. :( Én máig ezt gondolom, és megértem őt. Fura, mert ő így is jó emlék.

2.
A következő versenyző egy absztrakt bélyegképpel volt fenn, rendszeresen nézegette a lapom. Egyszer ráírtam, hogy mi lenne ha ő is mutatna magából valamit. Küldött képet, hát ritka a korban hozzám illők között aki jól néz ki...és ő ilyen volt. Magas, szikár, karakteres arccal, szép hajjal. Hibátlan helyesírás, jajjj a gyengém. Találkoztunk egy parkban, elbeszélgettünk a világ dolgairól. Zárt helyen nem találkozik mert figyelhetik. :D Elmondta hogy igaziból ő Jézus reinkarnációja. Aha... Aztán meghívott magához legközelebbre. Morfondíroztam, de tényleg dögösen nézett ki.
Így abban a tudatban, hogy valami azért gázos, de mégis belementem hogy elmegyek. Oda is mentem, elhagyott lakás, csörgettem a telefonját, a hívott szám nem létezik, email visszapattant.
Jézus megint máshol reinkarnálódott. :D

Oké, ebben azért volt számomra némi tanulság. Talán a külsőn túl vessünk egy pillantást a tartalomra is. :D :D
Mondjuk rá sem haragudtam, mert azon kívül, hogy volt egy fölös utam, semmi rossz nem ért. Inkább vicces volt az egész. :napersze: 

3.
A szellemek közé sorolom azt is, aki ugyan megindokolta a maga módján az eltűnést, de az indok nem volt igaz. Később kiderült, hogy valós elérhetőséget soha nem kaptam. Bulitelefon, egyszer használatos email cím. Gondolom, a profik már ismerik a módszert, engem azért meglepett.
https://www.eropolis.hu/city/blog/pandora/54/
Ha valaki akkor és úgy tűnik el és jön vissza, ahogy neki tetszik, csakis egyoldalú párbeszédet folytat, tulajdonképpen az is egy ghost. Beszéltem róla eleget, ezért nem fejtem ki, de a ghost-kronológiához hozzá tartozik, és talán az egyik legkellemetlenebb érzéseket okozó ghost. 

4.
Ezután hosszú szünet, már azt hittem, kihaltak a szellemek, amikor ugyanaz a mintázat ismétlődött meg háromszor egymás után.
Kellemes, normális, hibátlan helyesírással íródott bemutatkozó levél arcképpel, email címmel, telefonszámmal. Majd válasz, kialakuló jó beszélgetés.
Egyikükkel találkozó egy presszóban, másikkal billiárd, harmadikkal nudiszauna. Jó benyomás kölcsönösen, puszi-puszi elváláskor. Aztán napközben, este, éjjel viber egy-két kedves szó. Majd találkozás nála, jó szex (az érdemeiket sem szeretném tompítani :pirul: ), utána kellemes beszélgetés, hazajöttem, és onnan kezdve soha többé semmi. Egy szó sem. Egy sor sem.
Nem váltak elérhetetlenné, hiszen van telefonszámuk, és emailjük...de felesleges lenne írnom.

Tanulság, klasszikus átverés. Tiszta helyzet, minden nőt egyszer. Nem tudom mi a jó ebben nekik, de talán ők a legklasszikusabb ghostok. Semmi baj nem lenne ezzel, ha nem lenne kiírva a lapomra, hogy erre nem vagyok vevő. Tudom, ne legyek már naiv. :D De, az vagyok. Mindenki megkapja a tiszta lapot. Ezt nem lehet kiszűrni. :( Bárcsak lehetne.
Az új ismeretségek nekik köszönhetik hogy százszor kell találkozni, mire elég közel jöhet. :napersze: 

5.
A közelmúltban pedig párhuzamosan két ghostom lett.
Az egyikük még lelkes hozzászólója volt a ghostos blogposztomnak. :D Aztán előbb törölte magát, utána még napi szinten váltottunk levelet. Az utolsó levelében éppen azt részletezte, hogy egy másik társkeresőn éppen egy szirénnel csetel, és az énekli neki, hogy hogyan szokta manipulálni a férfiakat. Ööööööö...válaszoltam, hogy szerintem nem kéne ilyenekkel csetelnie (tekintve a már eleve is fennálló rossz tapasztalatait)...
Többé nem jött tőle életjel.

Már Odüsszeusz is tudta, hogy ez nem vezet jóra...hát gondolom széttépte a szirén. Béke poraira. :(  :sir: 

6.
Mindeközben igen pikáns levelezést folytattam egy másik leendő ghosttal. Már Arnoldot is bemutattam neki, pedig Arnoldot csak keveseknek mutatom be. (Pontosan két embernek mutattam be, mindkettő ghost lett - ajj...lehet hogy Arnold üldözte el őket?!) Jah...Arnold egy high-tech felső kategóriás vibrátor.

Szóval túl a megismerkedésen Arnolddal, és az előző posztban látható vörös parókán (és a tőle jött hasonlóan gondolatébresztő képeken), éppen az igazán tartalmas és gyümölcsöző együttműködés kialakulása küszöbén egyszercsak hussssssssssss...köddé vált.
Na neeeem, ezt nem hagytam annyiban ilyen könnyen. :D Túl jó volt a bevezető, hogy ne tudjam meg a végkifejletet. ;)
Hát írtam egy méltatlankodót, hogy úgy mégis hová tűnt a főfogás kellős közepén, amikor már meg volt rendelve a desszert is.
A válasz visszatámadás volt, hogy én tűntem el, mármint túl lassan válaszoltam. A leveleket visszanézve, tényleg sokszor válaszoltam soká, de akkor pont nem. Akkor pont hogy perceken belül válaszoltam a levelére, majd ő eltűnt aznapra.
Sajnos nem tudtam meg az igazat a dologról, a nemigazra meg nem volt kedvem úgy tenni mintha elhinném... így csak hipotéziseket tudok felállítani.
Valami közbejött. Na és mi tud közbejönni este 10 körül, amit nem szeretne valaki elárulni? Ahhhh...talán családi kötelezettségek, feleség, gyerekek, jövésmenés.
Nincs új a nap alatt. :napersze: 
Választhatott, hogy ghost lesz vagy elmondja az igazat (esetleg elnézést kér az eltűnésért).
Nos szerintetek mit választott? Ghost lett. :napersze: 

A kis ghostokról már nem is teszek említést, mert az a jelenség napi szintű, hogy levél, ismerkedjünk, de valahogy a személyes találkozásra nem ér rá az illető. Világ megmentése, katasztrófák elhárítása, napi 30 órás munka, és hasonló apróságok, amik miatt egy kávé az beleférne, de hosszabb program már nem. (Ez nekem magyarra fordítva annyi, hogy megnézné 10 percben, hogy meg akar-e dugni, de olyan kockázatot nem vállal ami sokáig tart.) 
Haha. Toll a fenekébe, Mr. 4-es típusú ghost, ez nem fog összejönni. :D 
Amikor rájön erre, elillan oda ahonnan jött.

Vajon van benne tanulság?
Ki tudja. Mindenki döntse el maga. :napersze: 



!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/a91f17420201011211505.png
30 hozzászólás
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.