Egy kíváncsi nő.
Témavezető
Sziasztok!
Ismét új gondolatok csapongnak a fejecskémben.....
Megint csak kíváncsivá váltam.......

Sok fiatal férfi állításuk szerint kifejezetten vonzódik az érett hölgyek iránt.
Vajon valóban így van,vagy csak kuriózumot keresnek? Esetleg azt az állítást szeretnék "ellenőrizni",miszerint az "idősebb" nők olyat tudnak nyújtani,amit a fiatalok nem? Őszinte lehet e egy ilyen vonzalom? Már persze ha valóban létezik..........

Áttekintés
A téma indult
A témát olvashatja
Bárki
Hozzászólhat
Bárki
Hozzászólások száma
1380
A témához nem szólhatsz hozzá

Hozzászóláshoz előbb be kell lépned. Ha nem vagy még tag, előbb költözz be!

Hozzászólások

123456789101112131415161718192021222324
alexisd#1300
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/6/USRf_672d4a6/5a1a80.jpg
Igen létezik én például kiváltképp kedvelem és vonzódom az idősebb hölgyekhez mint te :)
szexelj#1299
előzmény
Válasz a(z) 1081. üzenetre:Legfeljebb egy ideába :) 
rudeboyek69#1298
Én 15 éves voltam mikor egy barátom akkor 42 éves anyjával jártam össze rendszeresen.  :napersze: Azóta bukok az idősebb, nőkre,  és azóta kb minden kapcsolatom 5-10-15 évvel idősebb nőkkel volt... A feleségem is 30 éves (én 25). Egyszer egy nálam 13 évvel idősebb csajom rákérdezett, hogy mitől vonzódok én az idősebb nőkhöz? Valami elfolytott anyakomplexusom van, vagy miért? Én meg mondtam, hogy nem, egyszerű: jobban szeretek tanulni, mint tanítani!  És ez így is van, egy idősebb, érett nőtől mindig lehet újat tanulni, mindig tud valami jobbat nyújtani, szemben egy tanítgatandó, kísérletező, bejáratós fiatal kislánnyal... Az a 42 éves anyuka amit nyújtott nekem 15 évesen, azt azóta sem sikerült senkinek 10 év alatt felülmúlnia! :o 
cptlaso#1297
Szia!
"fiatalabbként" úgy éreztem nem mehetek el a témád mellett. Természetesen csak a magam nevében beszélhetek de én teljes beindulok az érettebb korosztálytól... természetesen nem vetem meg a fiatalokat sem de valahogy az érett nők sokkal jobban foglalkoztatnak
somewhere001#1296
előzmény
Válasz a(z) 1295. üzenetre:

Nem ennyire lesarkítva gondoltam. Ha egy nő szarba se vesz, vért kell izzadni érte, akkor én is megfordulok. Küzdés alatt kisebb dolgokra gondoltam. Gesztusokra, virágra, apróságokra. Amelyik nő rabszolgát akar, az nem engem keres, de a legtöbb nő számára a "küzdés" annyit jelent, hogy érezze, hogy tényleg érdekli a másikat, nem csak unalomból fordult hozzá. Viszont az igazat megvallva, mivel ez egy szextárskereső, úgy gondolom, hogy ebben a commentben az oldal témáitól már túlságosan eltávolodtam :D
paul-tailor#1295
előzmény
Válasz a(z) 1294. üzenetre:
Nem értek egyet. Ha küzdeni kell a figyelméért, érdeklődéséért, azt érzem, hogy nem kellek neki és egyoldalúnak érzem --> hagyom a francba. :)
Ellenben ha azonos szintű figyelmet mutat, az felbátorít és meghozza a kedvem és csak felbátorít vele.
Hiába vagyok én is férfiból, sosem értettem a hozzád hasonlóakat. Tudom, sokan vagytok Ti is. Azt hiszem tévesen ezért sok nő azt hiszi, hogy kéretni kell magát. Na az olyan nőkkel nem megyek sehova. :D
somewhere001#1294
előzmény
Válasz a(z) 1293. üzenetre:

Én magamból indultam ki :) Engem speciel a küzdés visz előre. Legyen ez tanulás, edzés, akármi. Nők esetében pedig, ha egy nőért küzdenek többnek érzi magát, boldogabb lesz. A boldog nő pedig sokkal szebb, vidámabb, kedvesebb, jobb vele lenni. Ez pedig szerintem minden férfi érdeke :)
paul-tailor#1293
előzmény
Válasz a(z) 1292. üzenetre:

Ez rám vetítve butaság. Gyűlölök küzdeni egy nőért. Ha nem kölcsönös az érdeklődés, egy szalmaszálat sem teszek keresztbe! Miért törjem magam? Nem értem ezt az ostobaságot, hogy miért hiszik egyesek, hogy szeretünk küzdeni?
somewhere001#1292
Sziasztok!
Én kétlem, hogy találkozás nélkül kialakulhat szerelem, de lehet csak én vagyok még tapasztalatlan.
Szerintem a fiatal srácokat főként az vonz az idősebb nőkben, hogy nehéz őket megkapni. A korombeli lányok egy koktél után odadobják magukat, egy idősebb nő nem adja magát ilyen könnyen. 
Nekem emellett volt pár negatív élményem, amikor egy fiatalabb lány nem, vagy csak fájdalmasan tudott befogadni. Úgy gondolom egy idősebb nőnek már nincs ilyen gondja, hiszen jó eséllyel van már mögöttük pár, szexxel töltött évtized :)
ezogab#1291
Igen elég érdekes ez az egész, sok érv pro kontra.
De nézzük kicsit másképp  :D 
Ehhez viszont egy dolgon túl kell lépni az egyszeri alkalmon amivel semmi bajom, sőt.
Az embernek igazán dolga van itt lent, a kor csak egy adat, ha végig gondolod, úgy is szokták mondani karma kiegyenesítés.
De amire igazán rá fordulnék azaz hogy mit is okoz egy fiatalabb társpár vagy nevezd aminek akarod. Két dolog is van és ez nemtől független egy az ego "milyen tuti vagyok megtudtam szerezni" a másik hogy milyen hatással van rám, nem csak az újdonság miatt hanem ami hat rád az energiája a vitalitása, és úgy érzed meg fiatalít ami igaz is.
Na ebből az irányból is érdekes.
De az alap maradt, ha egy nő megakar magának igazán szerezni egy pasit azt max egy másik "erősebb"nő tudja megakadályozni, mert a nő eléri a célját. 
A  
katicakata#1290
előzmény
Válasz a(z) 1289. üzenetre:szia
jó  ilyet olvasni :)
paul-tailor#1289
előzmény
Válasz a(z) 1081. üzenetre:
Nekem sikerült és kölcsönösen. Exem 187 kilóméterre lakott tőlem és a neten ismerkedtünk meg. Mire először találkoztunk, már szerelmesek voltunk. :D 30 éves nő volt.
paul-tailor#1288
Nem olvastam a hozzászólásokat, csak a saját véleményem írom le a kérdésre.

Én tizenéves korom óta vonzódom a nálam idősebb nőkhöz is. Emlékszem, amikor ültem az iskolapadban és a tanárnő szép, kerek fenekét néztem, ahogy ringatózik, miközben ír a táblára... és közben gondolatban felraktam a tanári asztalra és magamévá tettem...

Egyszerűen a maguk nemében sokkal vonzóbbak, mint egy fiatal lányka... kezdve az érettebb vonásaikkal, hogy más a bőrük jellege, mint egy 20 évesnek... és talán az is benne van, hogy jobb esetben egy idősebb nő nem annyira gátlásos, kipróbált már dolgokat és tudja mi a jó. Persze ez sem mindenkire igaz. Talán igen, az is benne van, hogy egy idősebb hölgynél nem kell fél évig küzdeni, hogy egy kicsit jól érezzük magunkat. De a magam részéről komoly kapcsolatot is el tudnék képzelni egy idősebb nővel, minden további nélkül, sőt...
benjii#1287
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/f/USRf_facbab6/2167c0.jpg
Sziasztok én is az idősebb korosztályra vágyom de csak azért h őket is ki tudom-e elégíteni mint a fiatalokat :) 
Akinek lenne kedve irjon bátran ismerjük meg egymást és ha minden stimmel adjunk az élvezeteknek :P
tomibp#1286
Szia. Én megmondom őszintén, azért szeretem az érett hölgyeket, mert tudják mit, akarnak, és nem kéretik magukat. Ha találkára kerül a sor, egyből megmondják mit akarnak.
rightnow#1285
előzmény
Válasz a(z) 1284. üzenetre:

Ó, mazsola, a burkolt felkínálkozásokat inkább privátban küldd legközelebb...
esther#1284
előzmény
Válasz a(z) 1282. üzenetre:
bla-bla.bla..te aztán hű vagy az adatlapod címéhez!
Javaslom, most már csajozz be és szexelj egy jót, rád fér! ;)  Kicsit frusztráltnak tűnsz  :D 
..vagy keresd meg szépen az elgurult gyógyszerkédet, és próbálj megnyugodni! :vigyor:  :vigyor:  :vigyor:  :vigyor: 
esztergom-dorog#1283
előzmény
Válasz a(z) 1282. üzenetre:

oké  :)
rightnow#1282
előzmény
Válasz a(z) 1281. üzenetre:

Lássuk, mik az "ellenérveid". Három van belőlük:

1. Nem azzal nyitottam a reakciómat, hogy "szia". 
(Egészen biztos vagy benne, hogy ez hiba vagy mulasztás volt a részemről?)

2. Állítólag elkanyarodtam a fórumbéli kérdéstől.
Nem, nem kanyarodtam el tőle. A kritizált hozzászólásodban megvallod, hogy mindig is az "idősebb" nőkhöz vonzódtál, és a fórumkérdésre válaszolva ennek miértjére lényegében az "idősebb"="határozottabb"="nő" ekvivalencia-sorral adtál magyarázatot. Én ezt az általad megfogalmazott állítást kritizáltam, leírtam, hogy ez miért tarthatatlan, és így miért érvénytelen, tehát vitán felül a "miért?" kérdésköréhez szóltam hozzá. Akkor is, ha ennek a kritikának - extraként - csatlakozó csápjai vannak a nyelvi romlás, a gondolkodásmódok minősége, vagy akár a te személyed, mint témakörök felé is.

(Másodsorban pedig próbáld már megérteni, mi a "fórum" szó jelentése, mert attól tartok, hogy ebben épp úgy szükséged lenne egy helyes definíció beszerzésére, mint a "nő" fogalmával kapcsolatban...
Hozzáteszem, még visszafogott is voltam, mert legalább ennyi mondanivalóm lett volna a fentebbi egyenlőségsoroddal párhuzamosan kifejtett "fiatal"="kislány"="barbilány" képtelen börleszkeddel kapcsolatosan is.)

3. Végül, módszertani ellenérveid is vannak. 
Ezek közül az egyik unásig ismert: ha valaki ellentétes véleményt fogalmaz meg, akkor vádoljuk meg azzal, hogy ezt azért teszi, mert azt gondolja, hogy "csak neki lehet igaza". Ezt nem kommentálnám bővebben.

A másik az, hogy én állítólag a te véleményed lényegét akartam megmagyarázni. Nos, azon túl, hogy ez ugyan miért lenne önmagában hiba, ezesetben még csak állításként sem igaz. A véleményed lényege ugyanis az, hogy te az "idősebb" nőkhöz vonzódsz - ezt pedig, mint szubjektív véleményt egyetlen szóval sem kritizáltam. 
Amit kritizáltam, az nem a véleményed lényege, hanem az, amit te e közléshez (amúgy teljesen fölösleges és) elfogadhatatlan pluszként hozzátettél, és ami a közlésedből logikailag következik, ti. hogy az a nő, aki nem "idősebb", az eleve nem is nő.

Mindezzel egyébként te magad vágtad haza a véleményed lényegét, hiszen a feltételezhető véleményed az, hogy azért szereted a nők közül az "idősebbeket", mert azok határozottabbak, öntudatosabbak - és ezzel az égvilágon semmi gond nincsen a részedről. Ezzel szemben a végére ezzel az "idősebb"=nő megszorítással logikailag semmi mást nem állítasz, mint hogy e vonzalmad *miértje* pusztán annyi, hogy te a nőkhöz vonzódsz. 
(Értsd: eleve csak az a nő, aki határozottabb; aki határozottabb, az pedig idősebb; tehát eleve csak az lehet nő, aki idősebb. A kérdésre tehát, hogy miért vonzódsz az idősebb nőkhöz, a válaszod annyi, hogy: mert nők. Ezért a vallomásért pedig igen érdemes és hasznos volt klaviatúrát ragadnod. :-D )

Ezeken túl azt kellene megértened, hogy az olyan állításokból, mint hogy "a sötét bőrszínűek nem is emberek", nem csak az következik, hogy te kikkel mész szívesen moziba és kikkel nem, hanem az is, hogy ha nem emberek, akkor nyilván állatok, az állatokat pedig szabadon lehet ketrecben tartani, sőt, bizonyos egyéb okos érvekkel megtámogatva le is lehet őket vágni...

Én tehát semmit nem tettem hozzá ahhoz, amit te leírtál - csak egyetlen hajszálnyit rámutattam, hogy amit állítasz, abból mi más is következik még szükségszerűen. Ha neked ezek a további egyenes következmények elfogadhatatlanok, akkor arra nem az a gyógyír, hogy letolod magadról a kérdést azzal, hogy elvitatod e következmények megnevezését, hanem az, hogy legközelebb megpróbálsz kevésbé pongyolán fogalmazni. Ilyen egyszerű...
esztergom-dorog#1281
előzmény
Válasz a(z) 1279. üzenetre:
Ismét szia neked is.
Látom elkanyarodtál az eredeti fórum béli kérdéstől.
Tudod mit ----igazad van, örülök hogy itt vagy és hogy ennyire meg akarod  magyarázni hogy mi az én véleményem lényege. Legyen így ahogy te akarod ---neked van igazad,és csak neked van igazad és elfogadható véleményed a feltett kérdésről.További kellemes fórumozást  :)   :)  :)
pandora#1280
előzmény
Válasz a(z) 1279. üzenetre:

Az érvelési logikád brilliáns és hibátlan mint a feneked :D

Csak éppen l'art pour l'art kötöttél bele egy szóba. Speciel egyetértek abban, hogy valóban - nők és férfiak között is helytelenül - elterjedt a "nő" melléknévként használata. Idegesítő dolog, de azért ki lehet találni, mit értenek alatta. Nem hinném hogy a nemi identitását vonnának kétségbe bizonyos viselkedési normáknak meg nem felelő egyedeknek, akik ezt a kifejezést használják. :) Hanem sokkal inkább a hétköznapi értelemben vett nőies tulajdonságok (amin persze ismét lehet vitatkozni hogy mik azok) felnagyítását. Úgy mint például egy Igazi Nő szereti a harisnyát (utálom), vagy "tudja mit akar" (nem mindig tudom, főleg amire ők értik ezt...de ezen is lehet vitatkozni). Na meg mindenkinek van egy "igazi"-típus. Mint a bor vagy sör rajongók is esküsznek igazi borra vagy sörre. (Na most ekézhetsz hogy embereket mivel hasonlítok össze :D ) Vagyis a "nő" melléknévként való használata egy szubjektív tulajdonsághalmazt jelent, amelyről az illető azt akarja sugallni hogy az a legtutibb. Ilyen alapon viszont igenis vanilia-puncs probléma, és nem 2x2=4 vs. 2x2=5 probléma. 

Meg persze a nők is alaposan rájátszanak a dologra, mert elég sűrűn hajtogatják, hogy "én aztán igazi NŐ vagyok" (így, általában még Nagy Betűvel is hogy Még Nyomatékosabb Legyen)... ezzel olyan kiváltságok birtoklását próbálják alátámasztani, amik számukra jól jönnek, de valójában ki kéne érdemelni. Így sokkal kényelmesebb.

És ha ez lenne az egyetlen idegesítő szó, akkor jogos lenne a felháborodás, de van még elég sok más szó, kifejezés, és egyéb, ami el van billenve itt az Erón. :) 

Egyik szemem sír a másik nevet, hogy ezeket még valaki észreveszi.
rightnow#1279
előzmény
Válasz a(z) 1278. üzenetre:

Egyesek szerint "az asszony verve jó" - mások szerint meg mindez baromság.

A te világképed szerint mindez semmi más, mint két ellentétes, ám egyenjogú és egyenértékű vélemény.

Az én világképem szerint meg ez merő ostobaság. Az én világképem szerint ez a két vélemény valóban ellentétes, ám nem egyenértékű... az egyik ostoba és korlátolt, és mint ilyen: hamis. A másik pedig felvilágosult és emberi, és mint ilyen: igaz. Ugyan hogyan lehetne hát ez a két vélemény "egyenjogú"?

Nos, attól tartok, a mi korábbi véleményeinkkel is ez a helyzet. Te valamiféle félreértett nemes tolerancia-elvre hivatkozva próbálod letolni a véleményedről a kritizálhatóságot, és úgy véled, minden kimondott vélemény egyenértékű. Ebben, gondolom, a magad kritizálhatatlansága érdekében még addig is hajlandó lennél elmenni, hogy a "2x2=4" és a "2x2=5" vélemények is egyenértékűek és egyenjogúak, hiszen az egyik ezt mondja, a másik meg azt, ettől szép a világ, ugye... 

Én meg azt mondom, hogy te sajnos nem tudsz és nem akarsz különbséget tenni aközött, hogy egy dilemma puncs-vanília jellegű vagy "2x2=4"-"2x2=5" jellegű, tehát tartalmilag/logikailag vizsgálható-e bármiféle objektív kritérium szerint az abban szereplő állítások érvényessége vagy sem - így már azelőtt önként lemondasz az agy nevű csodálatos szervünk használatáról, hogy egyáltalán olyasmihez érkeznél, amihez már ész is kell, nem csak ál-toleráns szlogenek robotikus hajtogatása... :-)

Amúgy tök fura, hogy nem érted... az ilyesmi engem mindig meglep...
esztergom-dorog#1278
előzmény
Válasz a(z) 1277. üzenetre:
Ez a te véleményed.
Amit pedig leírtam az az enyém.
Nem egyezik? Hál istennek az emberek egyformák.
rightnow#1277
előzmény
Válasz a(z) 1275. üzenetre:

Lassan szerintem érdemes lenne örökre elfelejteni ezt a végtelenül bumfordi "igazi nő" fogalmat. Gondolom, te is egyetértesz abban, hogy ha esetleg édesanyád nem egy rámenős és kacér femme fatale, akkor ő attól még 100%-ban igazi nő.

Azoknak a fogalmaknak van értelme, hogy "jó nő" (vagy még inkább: "jónő"), "dögös nő", "klassz nő" ésatöbbi - de pusztán a neked való tetszés mentén kétségbe vonni nők "igaziságát", nos, ez nem csupán tapintatlanság és méltánytalanság, de intellektuális bűntett is egyben...

(Hozzáteszem, lentebb már nem csak az "igaziságát" vonod kétségbe a nők egy nagyobbacska részének, hanem az "Igenis a nő az legyen nő !!!!!!!" harciüvöltéssel egyenesen a "nő" mivoltuktól is megfosztanád őket. Ehhez extraként külön is szeretnék gratulálni... :-D )
butterflybi#1276
előzmény
Válasz a(z) 1081. üzenetre:Igen, megtörtén már velem. Kölcsönös volt.
esztergom-dorog#1275
Sziasztok
Én ugyan már a 40-esek köréhez tartozom de mindig az idősebb hölgyek vonzottak.
Sosem szerettem azokat a lányokat akik nem tudták mit akartak és ez a mai napig is így van. Én szeretem ha egy nő nőnek érzi magát és határozott. Nem pedig a nem tudom mit akarok kislány.
Igen is a nő az legyen nő !!!!!!! és ne pedig jaj így jaj úgy barbilány.
Éljenek az igazi nők :) :) 

Hogy lehet e komolyabb érzelem?
Hát őszintén kérdem lehet a nőket nem imádni?
bodocs74#1274
előzmény
Válasz a(z) 1081. üzenetre:Azt hiszem igen, és ez nagyon érdekes téma, főleg azok körében, akiknél minden fejben dől el. Egyébként mindenkinél ott dől el de sokan nem ismerik be :)
rightnow#1273
előzmény
Válasz a(z) 1271. üzenetre:

Kezdésként pár tény:
- kettőnk közül én voltam, aki egyáltalán reagált Liliom kérdésfelvetésére is - te eddig csak mások hozzászólásaira reagáltál...
- ...történetesen a minap az enyémre is, tehát nem világos, miért sorryizol nekem beolvasósan annak kapcsán, hogy kiugrani kívánsz ebből a témából, mintha abba én vonszoltalak volna be :-D : szabad állampolgár vagy, akkor szállsz ki, amikor csak akarsz.
- Liliom májusban írt utoljára a saját fórumára,
- az aktuális fórumtémáját januárban tűzte fel ide,
- az utóbbi időben átlagosan mondjuk napi 1 hozzászólás volt a fórum "forgalma"...

Mindezek fényében mit értesz azon, hogy "szana-széjjel" offolom ezt a fórumot? És igazából lényegi kérdésként: miért próbálod a másikat alattomosan efféle érzelmi-morális váddal presszionálni - mindezzel a hirtelen és minden előzmény nélküli háborgással pedig széttrollkodni a publikus véleménycserének áldozott helyet, amit fórumnak hívnak?
(Természetesen költői kérdések voltak...)

A válaszod nagyobbik részét gyorsan letudhatjuk: fórumtársaim nevében is kösz a sok-sok személyes infót, amit megosztottál magadról - bár én aligha a te privát szexuális attitűdödet és szokásaidat boncolgattam abban a hozzászólásban, amire reagáltál (javasolt az újraolvasás). Ez egyben a "nem is értem"-ben kifejezett zavarodra is válasz lehet... :-)

Az én privát dolgaimra vonatkozó soraidat, kérdéseidet is megpróbálom gyorsan letudni - abban a reményben, hogy talán érdekelhet valakit, mit gondol ilyenkor egy hím: soha életemben nem vártam még pasiként arra, hogy egy nő hívjon fel engem az ismétlés szándékával, így eleve értelmetlen felvetés, hogy rágódtam-e azon, hogy miért nem hív fel. A dolog egyszerű: ha ismételni szerettem volna, akkor nyilván felhívtam én őt, ha nem szerettem volna ismételni, akkor inkább könnyebbség, mint teher volt, ha nem jelentkezett. Ha kerestem, de nem reagált, akkor nem rágódtam azon, hogy ennek az-e az oka, hogy nem érezte elég jól magát velem, hiszen nem vili, mit lehet ezen rágódni: evidens, hogy ezért nem reagál - ha ilyenkor rágódtam valamin, az max. az volt, hogy miért viselkedik parasztként. És hogy parasztként viselkedett, azt te is visszaigazolod, hiszen te magad írtad le ezt a mondatot: "a normális értékrenddel bíró partner pedig visszajelez, így vagy úgy,és nem játszik eltűnőset." - tehát ebben még egyet is értünk.

Egyetértünk továbbá minden olyan, soha még senki által meg nem fogalmazott állításaidban is, mint hogy mindenki szereti, ha vágynak rá (húha! :-D )

Végül az utolsó rám vonatkozó dolog: tudom, nehéz elvonatkoztatni egy magadfajta nőnek a napi eropolisos rutintól, de halott anyám emlékére esküszöm, hogy a lapodon lévő, az ajaknyaldosás közben péniszt pezsgőbe mártogató nő fotója, mint kompozíció számomra mind tartalmilag, mind emberileg, mind szexuálisan, mind intellektuálisan, mind ízlésben és esztétikailag olyannyira távol áll az érzésvilágomtól, hogy sem magamtól nem írnék rá egy ilyen lapra, sem a legkisebb biztatást, pláne lelkesedést nem tudnám még gesztusként sem kipréselni magamból, ha ő írna rám. :-) Ezerpecsétes becsületszavamra...!!!

És akkor a "ki választ" kérdésére - esküszöm, e helyen utoljára, és őszinte bocsánatkéréssel azoktól, akik elsőre is értették, sőt, a dolog belátásához egyáltalán még azt arra az elsőre sem volt szükségük. 
Tehát: be nem láthatom, miért nem sikerül végre észrevenned, hogy semmi mást nem teszel a gondolatmenetedben, mint hogy a két szereplő (ajánlattevő és ajánlatról döntő) egy-egy egymástól független döntése közül te mindig pusztán azt tekinted valódi, releváns döntésnek, amelyik hozzád kötődik: ha te mondasz valamit az ajánlatra, akkor te döntesz, a másik döntése arról, hogy ajánlatot tesz neked, az nem releváns döntés - ha meg te teszed az ajánlatot, akkor a te döntésed már determinálja a kimenetelt, és az a nem releváns döntés, hogy ő igent mond-e vagy sem (hiszen cssakis igent mondhat :-D )

Tehát egyidőben állítasz olyasmit, hogy a te ajánlatodra minden férfi boldogan és gondolkodás nélkül mondana igent - amiről ítélje meg a nyájas olvasó, hogy mennyire találja viccesnek :-)  - és magát azt a logikai gondolatmenetet sem érted, hogy ha egy esemény csak két "igen" esetén következik be, akkor a négy lehetőség (nem-nem / nem-igen / igen-nem / igen-igen) közül csak egy lehetőség játszik, és abban mindkét igennek perdöntő jelentősége van...

Mondd, hogy még most sem érted, és becsszó, örökre megszabadulsz tőlem, mert abban a pillanatban kiugrom a hatodikról, és hogy  biztosra menjek, megiszok előtte fél liter patkánymérget, és az ugrás előtt még elmetszem mindkét nyaki artériámat... :-D


hiperboy#1272
Szia :) A saját tapasztalataim alapján nem minden férfi vonzódik az érettebb nők iránt. De ezek megmagyarázhatatlan dolgok, mert én már mióta az eszemet tudom jobban megnézek egy csinos érettebb hölgyet, mint egy cicababát. Mindig is az idősebb nők iránt vonzódtam, de ezt nem tudtam még senkinek megmagyarázni :D Emberek vagyunk, mindenki más és más. Na meg most ha a képedet megnézem máris szerelmes vagyok ;) Hiszen egy ilyen gyönyörű nő, mint te is minden pasi álma! És persze az se elhanyagolható téma, hogy idősebb korosztállyal normális dolgokról is lehet beszélgetni, mert manapság a mai lányok eléggé butácskák :/ Sajnos.. Szívesen ismerkednék veled. Jó témát dobtál fel  :pirul: 

pussszh
esther#1271
előzmény
Válasz a(z) 1267. üzenetre:
Ezennel írásba adom neked: sosem szexelek érdekből, csakis színtiszta, zsigeri vágyból teszem..én már abban a korban vagyok, hogy ezt megtehetem. :) Sőt! Csak ez izgat, és vonz.  Nem kísérletezem olyasmivel ,ami nem indít be, nem izgatja  fantáziámat és nem vonz. Milyen érdekem fűzne hozzá? Nem is értem.
Az ösztönös szexnél nincs is jobb,sem kielégítőbb ,és semmi gondom az egyéjszakás kalandokkal sem.
Elhiheted. De ha  nem hiszed, az sem baj.
 Azt szoktam mondani rá, a maga nemében egyszeri és megismételhetetlen.  :D 
 
(Kamuorgazmus? Pff, az milyen? Elképzeltem, milyen nőkkel találkozhattál..)

Az „egyszerhasználatost” sem úgy értettem, ahogyan te, én konkrétan arra az esetre gondoltam, amikor egy egyéjszakás kaland(od) után, másnap, x nap elteltével a nő, -akivel élményeket éltél meg, és nem érdekből!  :D  -  nem keres, nem reagál a megkeresésedre, akkor elgondolkozol-e azon, vajon nem voltam  elég jó neki  a múlt éjjel? Elmúlt a varázserőm talán?  :napersze: 
Talán benned/tek is felmerül a „kívánjon engem” igénye. Azt gondolom igen. Mindenki vágyik arra, hogy vágyjanak rá. Mindegy miért. Vagy  mert jól érzi magát tőle,  vagy mert növeli az egoját, vagy mert vonzódik a másikhoz és úgy hiszi, kölcsönös ez a vonzalom.
A normális értékrenddel bíró partner pedig visszajelez, így vagy úgy,és nem játszik eltűnőset.
(  a használni ez nagyon izgi kifejezés, pláne bizonyos szitukban, felszólító módban! de sicc! :P  )


Odaadom magam, mert imádok *adni*! ( magamat - mint a legfőbb értékemet-a legnagyobb örömmel! ) Önzetlenül , vágyból és nem ki-ki alapon....de  itt most nem az én szexualitásom a lényeg, hanem hogy -mivel nem ismersz-valamit feltételezel az írásaim és a véleményem alapján és... hááát sajna téves következtetéseket vonsz le..ez nagy jellemhibád egyébként, már megfigyeltem más hozzászólásaidban is. :napersze:    Betudom fiatal és kevésbé tapasztalt mivoltodnak ezt  Itt az ideje változtatni rajta!
Nem kell többet belegondolni, sem agyafúrt elméleteket gyártani, vagy félremagyarázni arról, amit mondok, mert tök egyértelműen írom le a gondolataimat. 
Láthatod, nálad jóval egyszerűbben gondolkodom a világ dolgairól, kapcsolatokról, férfiakról, hiszen ti sem vagytok túl komplikáltak. :) 

Amit szintén félremagyarázol: a nő dönt kérdésben, valóban te döntesz, hogy  *írsz *nekem egy levelet, azaz kezdeményezel, hogy  meg akarlak-e ismerni, találkozni veled, stb  amire én nemet mondok,tehát én döntöttem el, hogy veled *nem *fogok szexuális kapcsolatba kerülni!Nem választalak téged. *Én az a szexet döntöttem el, te a kezdeményezést.*

Én viszont  nem erre gondoltam, hanem azt  az esetet vetettem fel, mi van akkor, ha én írok rád: huu, nagyon  menő  a lapod és tuti a  csíkos gatyód, randizunk? Tehát én én kínálkozom fel ( amit nem tennék, nyugi!  :)  )  az esetek zömében nem kapnék elutasítást ( tőled sem valószínű, de ez nem az én módszerem).  
Szeretek a hagyományos játékszabályokkal játszani, ami így fest: a férfi kezdeményezzen és majd én eldöntöm akarom-e őt. Így értettem a  „mindig a nő választ”  kérdést. Nem ujjbökéssel csacska fiú! Lefuttatom én a kis köreimet. :vigyor: 
Aki valóban meg akart ismerni, az nem tűnt el. Lehet, egyedi az esetem? :o 

Hogy én hónapokig nem vagyok együtt férfivel?  :pirul: Ezt meg hol a csudában olvastad? Napokig max.! Életerős, egészséges, némileg túlfűtött nő vagyok. Vannak igényeim, nem is kicsik. Ero pedig egy kiváló felületet ad kíváncsiságom kielégítésére (is). ;) 

Kedvelem Liliomot és a fórumát is, nem kéne szana-széjjel offolni.Szóval, én befejezem itt az eszmecserét, sorry! :titok: 
rightnow#1270
előzmény
Válasz a(z) 1268. üzenetre:
Ha így, magáról a pasiról (és a nőről :-) ) semmit sem tudva kell válaszolnom, akkor csak azokat a tippeket tudnám leírni, amik evidensek és amiket te magad is tudsz. :-)

De mi lenne ha ezt a kérdést feltennéd magának a pasinak? :-)

Hogy mégse tűnjek haszontalannak, a legvalószínűbb tippem az, hogy az adott pasi olyan, aki csak konkrét, jól definiálható kapcsolatformákban gondolkodik. Az a karakter, aki számára a hawaii pizza nem létező étel, mert vagy sósat szeret enni, vagy édeset - értsd: merev picit, így azokban az élethelyzetekben érzi jól magát, amiknek kerek, következetes szabályrendszere van, és ami szabályrendszernek ő maga külön megfontolás és folyamatos újra- és újragondolás nélkül képes megfelelni. Számára valószínűleg ilyen "jól definiálható" kapcsolattípus a klasszikus "szeretői" viszony, és ettől teljesen elkülönülő a klasszikus párkapcsolati modell - a kettő közt pedig nincs számára átjárás. 

Hogy pontosan érzékeltetni tudjam, olyan típus, aki számára nem kezelhető olyasmi, mint hogy vasárnap délután van, ugorjunk le a Balcsira, csobbanjunk meg, aztán guruljunk haza. Ő vagy elindul kora reggel a Balatonra, és eltölt ott egy egész napot strandolással, miegymással, és csak este indul haza, vagy inkább otthon marad.

Végül, azt írtam, "merev picit", ami első olvasatban pejoratvínak hangzik, ám, ami hátránnyal ez a merevség jár, ugyanígy van előnye is, és ez az előny a következetesség. Újabb példával élve, ilyesmi az a rendőr, aki vagy megbüntet valakit, aki átszaladt a zebrán pirosban, vagy nem büntet meg, tehát nem mérlegeli, hogy az nappal, csúcsforgalomban történt, vagy hajnalban, amikor egyetlen autó sincs azon az utcán.

Nyilván érződik, hogy ennek az attitűdnek a lényege a "vagy-vagy" hozzáállás, az idegenkedés az elmosódott, keveredett kontúroktól, a korrektségre és a következetességre való törekvés - és ez egy adott nő számára egy pasiban vagy erénynek számít, vagy mint mondtam, merevségnek, és a maga attitűdje alapján az ilyen pasit vagy "korrekt pasi"-nak tartja, vagy "puhapöcs"-nek. Ki-ki ízlése szerint. Mindkét szubjektív ítéletnek van létjogosultsága, egyikről sem állítható, hogy helyes vagy helytelen.
pandora#1269
előzmény
Válasz a(z) 1268. üzenetre:

Szerintem ha a pasi kibírhatatlan kötöttségként éli meg hogy hetente 2 órát együtt töltsenek, akkor ott nem igazán jöttek be egymásnak (de legalábbis a pasinak a nő). A nő jobb a semminél kategóriába került a pasinál, így erőltetni se sok értelme van... ugyanis ha nem így lenne, akkor semmit nem kéne erőltetni, magától nyomulna. :) Egy hét sok idő...még egy nőnek is...  :pirul: 
aloha#1268
előzmény
Válasz a(z) 1267. üzenetre:köszönöm a hozzászólásodat, sokat tanultam belőle, bár maradt bennem kérdés, induljunk ki abból, hogy a nőnek bejön a pasi, a pasinak a nő, jó együtt, csak szex, és haverság, összeköltözés fel se merül, no ebben az esetben miért éli meg a pasi kibírhatatlan kötöttségként, hogy pl. hetente két órát együtt töltsenek? hm?
rightnow#1267
előzmény
Válasz a(z) 1266. üzenetre:

Szerintem a gond ott rejlik, hogy hogyan tekint egy nő egy szexuális együttlétre - és hogy a nők nagy része hogyan tekint erre, arról hűen árulkodik ez az "egyszer használatos" kifejezés, amit persze nem halálosan komolyan írtál le, de mégis leírtad, és ez nem véletlen.

Szóval, amíg nőként valaki úgy él meg egy együttlétet, hogy "odaadtam magam neki (használatra)", és nem azért szeretkezik, mert VÁGYIK arra, hogy szeretkezzen, hanem egyfajta önfeláldozásként, önfeladásként éli meg a szexet, addig hogyan várja, hogy akár egyetlen alkalom is örömteli emlékként maradjon meg a buksijában?
(Itt teszem hozzá, hogy nem kevésbé különös, hogy a nők mennyire előszeretettel használják ezt az "odaadtam magam neki" szóláncot - mintha ezzel egy időben a férfi nem adta volna épp úgy oda magát a nőnek. Az ám, az ám... )

Szerintem tehát, hogy megértsük, miért éli meg másképpen általában nő és férfi az ilyen egyetlenalkalmas együttléteket, nem ott kell kutakodni az ok után, hogy hú, a férfi próbára akarja tenni magát meg mittomén, hanem egyrészt ott, amit az előző hozzászólásban leírtam (ti. hogy a nők fájóan sok esetben érdekből fekszenek le egy pasival, nem pedig őszinte vágyból - és ha ez az áérdek nem teljesül, akkor az egész együttlét egyfajta kudarcos hasztalan erőfeszítésként rögzül az emlékezetében), másrészt szinte képtelenség rávenni őket, hogy ha már szeretkeznek, akkor legyenek ebben aktívak, és keressék maguk is aktívan a gyönyört, amitől mindez mint pluszos, pozitív élményként maradhatna meg bennük. Inkább csak végigasszisztálják, és végig szinte kizárólag arra fókuszálnak, hogy mikor alkalmas a pillanat, amikor eljátszhatják a kamuorgazmust. Így lesz szeretkezésből élő testbe való maszturbálás. Ugyan miért lenne kedve egy pasinak ezt megismételni akár csak egyszer is?

Hogy mindig a nő választ-e? Egyszerű logikai csacskaság, egy buta szlogen, amivel férfiak szokták nők önérzetét altatgatni - ti nők meg benyaljátok sajnos. :-)
Mert hát nem olyan nehéz belátni: mi kell hagyományos esetben egy együttlét megvalósulásához?
1. az, hogy az adott pasi kezdeményezzen az adott nőnél;
2. hogy a nő a kezdeményező pasik közül kiválassza az adott pasit.

Nem kell hat diploma hozzá, hogy felismerjük: nem csak a 2. pontban születik választás, hanem az 1. pontban is: a pasi egyszerűen kiválasztja azokat a nőket, akiknél kezdeményezni szeretne.

A létrejövő hancúr tehát logikailag is tökéletesen kétigenes. Először a pasi mond igent a nőre, aztán a nő a pasira.

Felveted, hogy az 1. pont szerinted ehhez nem szükséges, elég, ha a nő kiválaszt egy pasit. Ugyanmár... :-D
Ez már a harmadik különös jelenség lesz ebben a hozzászólásban, de be nem láthatom, miért harsogják a nők ezt a szlogent is akkora előszeretettel, amikor a mindennapi tapasztalataik épp az ellenkezőjét mutatják! :-)

Az egyik legtipikusabb női panasz, hogy ott volt a pasi, tök jól alakult minden, a nő már a telefonszámát is megadta, amikor is a pasi eltűnt, mint szürkecsacsi egy angliai ködös őszi hajnalon. :-D
Szinte nincs nő, akinek ne lenne ilyen sztorija. És ez nem véletlen: a pasik számára egyszerűen nem komfortos és nem kívánatos az az "ügymenet", amikor nem ők haladhatnak lépésről-lépésre, hanem úgymond a semmiből az ölükbe hullik a "lehetőség". Ez még a tök átlag pasikra is éppígy igaz... és el is tűnnek annak rendje és módja szerint.

De lássuk az állítást más megközelítésben! Ha így lenne, mint mondod, hogyan lehetséges, hogy te, illetve számos nőtársad akár hónapokig nem vagy együtt pasival? Holott - mint állítod - semmi mást nem kellene tenned, mint ráböknöd a picuri kisujjaddal egy pompázatos testű hímegyedre, és már jönne is házhoz, hogy téged mesés örömökhöz juttasson. :-D

Frászt... :-) És erre most hiába mondod, hogy mindez csak azért nem következik be, mert "nekem nem elég egy szimpla dugás!" - ez olyan ócska kifogás... A valóság az, hogy amit leírsz, az igaz totál versenyképtelen, az átlagnak is a mély alsó szegmensében motoszkáló férfiakra - de már a tök átlagosakra sem igaz. A világ, az ember és ezen belül a férfiak egyszerűen nem így működnek... még akkor sem, ha a te lelkedet simogatja ez az önfüllentés, amikor leírod. :-)

esther#1266
előzmény
Válasz a(z) 1265. üzenetre:
 :vigyor:  :vigyor:  :vigyor: érdekes agymenés....de kétségtelen,hogy van benne logika..is..meg igazság is.

Hát persze, hogy arra vágyunk, hogy többször akarjanak bennünket! ..de én azt gondolom a férfiak is erre hajtanak.Ki szeret "egyszer használatos" lenni? :napersze: 
Vagy őket/titeket  inkább hajt a vadász ösztön,  a becserkészés utáni vágy? A teszt, hogy mennyire vagytok  jók ebben? 

Ez így volt, van, mióta világ a világ..de!! Mindig a nő választ, ezt ne felejtsük el azért. ;) 
Akarhatsz te egy nővel szexelni, ha az nem akar veled, nem fog összejönni a randi. Ellenben, ha egy nő "kötetlenül" le akar veled feküdni, biztos ( vagy legalábbis jó eséllyel) igent mondasz rá. :D 
(tekintsük el most a ronda, stb és ilyen -olyan opcióktól.)


rightnow#1265
előzmény
Válasz a(z) 1264. üzenetre:
Irigylem a tömörséged: pontosan... :-)

...azt az egy "kötetlenül"-t (és az azt feltételező ellentétpárt: a "nem kötetlenül"-t) kivéve, mert annak a résznek, ha precízen végiggondolod, valójában az égvilágon semmi valódi értelme és jelentése nincsen.

Persze, csak akkor, ha elfogadjuk azt az állítást, hogy két ember szexuális együttléte csakis akkor tekinthető a maga keretein belül feddhetetlenül "rendben lévőnek", ha annak semmiféle más indoka nincsen motivációként egyik félben sem, mint a vágy magára arra az együttlétre. Annak a komplex vágya, hogy 
- adok, hogy jó legyen neked, 
- adok, hogy jó legyen nekem, mert szeretek adni,
- elfogadok tőled, hogy jó legyen nekem,
- elfogadok tőled, hogy jó legyen neked, mert szeretsz adni.

Hová és hogyan fér bele ebbe a "nem kötetlenül" kategóriája? 
Nyilván sehová és sehogyan. 

Persze a dolog végtelenül paradox, mert ez egy idea, szinte sosem teljesül 100%-osan, mégis: jellemzően azok szoktak összejönni/együtt maradni mindenféle egyéb kényszerítő hatás nélkül, akik a leginkább megközelítik ezt az ideát. (Jellemzően például az önfeledt szerelmesek, akiket akkor és ott az égvilágon semmi egyéb nem érdekli, mint hogy a másikkal lehessenek...)

Az is érdekes, hogy a fentebbi négy, gondolatjellel kezdődő vágytételből simán el lehet hagyni egyet-egyet (sőt, extrém esetben akár hármat is!) úgy, hogy a sztori kerek és feddhetetlen marad.

A problémák akkor kezdődnek, ha betoldunk ezek közé pluszban bármilyen tételt is. A témánkhoz kapcsolódóan például jellemzően ilyesmiket, mint hogy:
- adok, hogy jó legyen neked, és így holnap is akard, hogy adjak...

...vagy hogy:
- adok, de csak akkor tudok lelkesen adni, ha előre megígéred, hogy holnap is felhívsz...

...vagy ennek változatát:
- úgy teszek, mintha elfogadnék, mert szeretsz adni, és ha elhitetem veled, hogy jó volt nekem, akkor holnap is felhívsz...

Nos, ezek azok, amiket akkor toldanak be (a dolog jellegéből adódóan főleg nők) a vágyfeltételek közé, amikor "nem kötetlenül" szeretnének valakivel lefeküdni. Másképp fogalmazva: nem (pusztán) azért fekszenek le a másikkal, mert kívánják a vele való együttlétet, hanem "piszkolja" a motivációikat egy speciális érdek, az együttlét megismétlésének előzetes vágya, majd pedig az ismétlések folyományaként az állandósulás vágya.

Az a nő tehát, aki csak akkor érez vágyat egy együttlétre, illetve csak akkor enged teret egy együttlétnek, ha az bármilyen módon elősegíti/feltételezi a "kötetlenség" megszűntét, azaz az elköteleződést, nos, az a nő valójában *érdekből* szeretkezik (miközben ő maga természetesen úgy éli meg, hogy egy nemes és legitim szándék vezérli). 
Érdekből szexualizálni pedig - legalábbis a moralisták szerint :-) - nem szép dolog...

Tehát még egyszer: magáért az élvezetért szexualizálni, mint motiváció, teljesen feddhetetlen. Teljesen vagy részben a párkapcsolat reményében (értsd: érdekében) szexualizálni romlott dolog (bár, ne feledjük, megbocsátható emberi esendőség...)

Akármilyen paradox is tehát, a szimplán "csak dugni" vágyó pasi eme motivációja önmagában erkölcsileg teljességgel kikezdhetetlen - számon kérni csak valami egyéb miatt lehet, pl. azért, ha önző (jellemhiba), vagy pl. azért, ha ténylegesen észleli a nő részéről a fentebbi érdekkel motivált odaadást, de annak ellenére megy bele az együttlétbe, hogy tudja, az az érdek nem fog teljesülni, ergó sunyi (jellemhiba), vagy akár pl. akkor, ha nem hogy észleli ezt az érdeket, de még rá is játszik ezekre a reményekre, ergó aljas (jellemhiba)...

És akkor meg is érkeztünk egy igen jellegzetes együttléttípushoz, a dupla bűnben fogant szexhez :-D , amiben a nő érdekből "teszi oda magát", tehát bűnös, a pasi pedig ennek az érdeknek az észlelése, és az arra irányuló remény táplálása segítségével jut örömhöz, tehát bűnös. :-)

Ám látni kell: bármennyire is osztoznak ők ketten az együttlét bűnnel teliségében :-) , férfi a nő bűnösségét kihasználva bűnöz, tehát a nő bűne megelőzi a férfiét, úgymond "inspirálja" azt. Ez az "inspirálás" pedig csak úgy kerülhető el, ha a nő nem érdekből, hanem teljes tudatossággal "kötetlenül" fekszik le egy pasival. Puszta vágyból. És ha nagyon jó volt, akkor higgyetek nekem, gyermekeim, a pasi maradni fog, mert ugyan miért menne? :-)

Ámen...



aloha#1264
előzmény
Válasz a(z) 1259. üzenetre:így van! legyen jó nő, legyen bevállalós, és könnyen megkapható, vagy legalább valamelyik a 3 közül :), és persze teljesen kötetlenül!
szemy85#1263
Szia liliom, én 21 évesen egy 44 éves hölgy szeretője voltam, életem legizgalmasabb másfél éve volt, rengeteg újdonsággal.
A legjobb az volt hogy egy idősebb nő tudja mit akar, valamint nekem sem kell megjátszanom magam. Mindezektől függetlenül bármikor újra belevágnék egy ilyen viszonyba :)
ferenc65#1262
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/e/USRf_eaeaeb2/ec6c81.jpg
IGEN  AZÉRT ,MERT TAPASZTALATOT SZERETNÉNEK SZEREZNI,S EGY FRUSKÁTOL NEM KAPJÁK MEG 
MINDEZEKTÖL FÜGGETLENÜL SZERETNÉK VELED SZERETKEZNI SEXELNI  FARKAM :19/8 CM.Ferenc
szigony#1261
Szia! Az igazság a kettő között van. Egy úgymond érett nő, igen sokkal jobb az ágyban mint egy huszon éves,ezen nincs mit szépíteni { tapasztaltam}.De a fiatal srácok nem egy ilyen korú nővel akarnak párkapcsolatban élni ,csak sex kell nekik .Kivétel persze mindig van 1% talán.És divat lett ez is közre játszik.puszi Gergely voltam
rightnow#1260
előzmény
Válasz a(z) 1081. üzenetre:
Ez még könnyebb: igen.

(Érdekesebb már az a kérdés, hogy metafizikai értelemben létezik-e az a "valaki", akibe ekkor az illető beleszeret, és ha elfogadjuk, hogy biokémiai szempontból csak az az értelmezhető állítás, hogy az "illető szerelmes", közelebb jutunk annak a megfigyelésnek az igazságához, hogy többször nem, mint igen.)
rightnow#1259
A téma könnyen letudható. A férfiak alapvetően négyféle nő iránt vonzódnak szexuálisan, ebből itt három a fontos:
- a gyönyörű bombázók iránt;
- a minél nagyobb saját élvezetet produkáló, valamint a férfinek minél profibban és intenzívebben gyönyört okozni tudó nők iránt;
- és a férfi saját igényeihez mérten minél könnyebben megkapható nők iránt.

A férfiak koordináta-rendszerében e három görbének az "érett hölgyek" tartományban van egy metszéspontja. Kicsit közelebb az első koordinátatengely nullpontjához, és kicsit távolabb a harmadik, és/vagy a második koordinátatengely nullpontjától.

Ennyi.


(A negyedikféle nő, aki iránt a férfiak szexuálisan vonzódnak olyan, aki bármi afféle tulajdonsággal vagy készséggel bír - pl. picuri termet, vörös haj, vonzódás a csacska fórumtémák iránt stb. - ami az adott pasinak gyengéje. E tényezőre nyilván semmiféle ráhatása nincs az "érettségnek", kivéve ha e tényező maga épp az érettség, vagy urambocsá: az éretlenség.)
petya26#1258
hello,én is vonzódom az érettebb hölgyekhez,igazábol nemtudom miért de olyan tüzet keltenek fel bennem amit nehezen lehet oltani,nem szeretnék ellenőrizni és kuriózumot sem,talán csak azt szeretném ha nem csak korban hozzájuk illő szexpartnert keresnének.
orhidea#1257
Igen öszinte egy ilyen vonzalom és szép,,,telle romantikával szenvedélylyel!,jomagam nagyon vonzodom a 35 50 es korosztályhoz mert tapasztalataim alapján nagyon jo szeretők ,!,,és megbizhatoak egyben,,,a mai korosztályom 65százaléka sajnos olyan szerekkel él amely lebutitja vágyaikat stb..tapasztalat,,,,elnézést ha esetleg nemtetcését elnyerem hozzászolásommal
tokakato57#1256
,,,,létezik ilyen vonzalom,,,és szerelemmé tornyosul egy idő után pedig megjelenik a zöld szörny,,,a féltékenység is,,,és akkor nem tudod mit tegyél, hogyan menekülj,,,mert neked már kezd terhessé válni 10 évvel fiatalabb " KEDVESED " ragaszkodása,,,megismerkedtem (nem mostanában) egy nagyon szimpatikus, 190 magas, mély orgánum, kellemes külső,,,udvarias férfivel,,tetszett, mert a társaságból kilógott az intelligens viselkedésével és azzal főleg, hogy nekem tette a szépet,,,,, a buli végén telószámot cseréltünk,,és vártam a hívását,,,mit színezzem,,nagyon megtetszett nekem is,,,2-3 nap telt el,végre,,,és randira hívott, én boldogan mentem,,,és a képzeletekre bízom, mi lett a vége,,,csak a bibi az volt, hogy nálam 10 évvel később született, ami nem látszott rajta, mert koránál sokkal érettebb volt minden szempontból,,,amikor kiderült, már késő volt ahhoz, hogy megálljt parancsoljak magamnak,,,mert jól esett a törődése,az oda figyelése rám, elhalmozott a szerelmével,,igen,,boldog voltam ettől, mert közel 1 éve elvált voltam


 és nemigazán jártam sehova,,,teltek a hónapok, nem éltünk együtt,mert nekem 8 éves volt a kisfiam és nem akartam  pót apukát,majd akkor, ha valóban össze kötjük  az életünket,,,na de,,,egy idő után  el kellett számolnom mivel töltöm az időt, amikor nem vagyunk együtt,,,az utcán nem nézhettem senki fiára, és ha köszönt valaki akit ő nem ismert,,nyaggatott, kételkedett,,teljesen ki szeretett volna sajátítani magának,,és csak magának!! az első időben még jól is esett,,,később kellemetlenné vált, aztán már kínos volt,,,és szabadulni akartam ebből a helyzetből, ,mert szó szerint féltem tőle,,,nem húzom a témát,,,nehezen ment, de sikerült lelépnem, kimentünk a fiammal külföldre pár hónapra a testvéremhez,,,úgy mentem el, hogy nem szóltam neki,,,lehet hogy szemét dolog volt tőlem, de ez volt az egyetlen kiút ebből a kapcsolatból,,,azért írtam és osztottam meg veletek történetemet, hogy ritkán ugyan, de előfordul amikor a férfi fiatalabb és sokkal jobban szeret, mint egy nő! Köszönöm, hogy elolvastad ,,,,
fiatalsracbp#1255
Üdv ! :) 

Részemről nagyon is valósak az ilyesféle gondolatok ! :) Az idősebb nőkkel teljesen más és nem csak az együttlét... :) 
Kifejezetten szeretem a 30+os nőket, a telteket, a magasakat és alacsonyakat egyaránt... :) 
aloha#1254
előzmény
Válasz a(z) 1242. üzenetre:hozzád türelem kell?
gyulagi#1253
Szia!Ma regeltünk.de mint  férfi ez a téma nálam igaz:)
Kb 12 éves voltam amikor egy 24 éves nőbe lettem szerelmes -Hát ámultam bámultam:)s életem legszebb élményét kaptam.Igaz életem első pipája kb 20 másodperc volt s tele lett az arca:)emlékszem megkérdezte miért nem szóltam--válsz:"nem mertem"-:)))na de azóta:)Persze azt mondtam voltam már növel meg vagyok már 14 is-hát hamar rá jött-két napig jegeltem kivégzett rendesen-:)
 <3 
bobymcgea#1252
Szia! Én 20 éves srác vagyok, és én vonzódom az érett nőkhöz. Nem tudom, hogy miért, de valahogy elbűvölnek az érett, szexi hölgyek.
mry#1251
előzmény
Válasz a(z) 1081. üzenetre:

Van egy cimborám, aki egy időben online társkereső oldalakon próbált meg párt találni. Eddig ebben semmi különös nincs, de 2-3 alkalommal is előfordult, hogy a kapcsolatuk az illető hölggyel kizárólag a telekommunikációs eszközökön csúcsosodott ki. Jómagam kissé hümmögtem, amikor a srác "kicsim", "életem", "szívem", "egyetlenem" és ezek rokonértelmű kifejezéseivel váltott üzeneteketet először chateken, meg e-mailben, később Facebookon, meg Skype-on, aztán meg telefonon is. Gyakorlatilag egész nap mentek az üzenetek, pedig a nők sokszáz kilométerre éltek és a cimborámnak még kocsija se volt. A vicces, hogy a közvetlen környezetében ez idő alatt nem is próbált ismerkedni, tehát hűséges is volt egy-egy nicknévhez. Aztán persze ezekből a "kapcsolatokből" nem is lett semmi, azóta a haver összejött egy itteni lánnyal és tudomásom szerint jól megvannak. Itt, Eropolison nekem egyszer akadt olyan, hogy egy külföldön élő (és persze férjezett) nő mélyebben megérintett, és a kelleténél kicsit többet gondoltam rá, de az már régen volt. :D Szóval szerintem lehet, ez a fajta vonzalom lelki eredetű és független a fizikai valóságtól. Mindazonáltal egy szakmaszerető pszichológus egész jó kis disszertációt össze tudna ütni a témából...
A(z) #1250 hozzászólást a hozzászóló vonta vissza.
dori1988#1249
előzmény
Válasz a(z) 1247. üzenetre:
Hm, így már értem :D :D
Szerencsére ilyen problémám még nem volt...:)
hauer1#1248
Ez nem őszinte vagy nem őszinte kérdése..egy fiatal srác tele tesztoszteronnal gyakorlatilag mindegy hogy fiatal vagy idősebb nő jön elé--azt hogy ő adott helyzetben intelligenciától függően éppen azt hazudja hogy csak az érett nő vonza és ezt egy labilisabb vagy komplexusosabb érett nő megeszi hát akkor megtörténik.
pandora#1247
előzmény
Válasz a(z) 1246. üzenetre:

Dehogyis. :D  :o  :pirul:  :D 

Most látom a korod. ;) Így még nem tudhatod hogy 45 év feletti pasiknál mihez kell a türelem...amihez nem kell a fiatalabbaknál. De szerintem kitalálod.
 :pirul:  :pirul:  :pirul:  :pirul: 
dori1988#1246
előzmény
Válasz a(z) 1245. üzenetre:
Miért? :) Nincs türelmed kivárni, és beéred "kisebbel" is?
pandora#1245
előzmény
Válasz a(z) 1242. üzenetre:

A türelem mihez kell? ;)

Ha szexualitásban egy tőlem fiatalabbra esik a választásom, akkor épphogy a türelem hiánya miatt... :D :D :D
A(z) #1244 hozzászólást egy arra jogosult személy letiltotta.
blohoga#1243
Szerintem, ha igényes és szép az a nő, akkor igenis "be lehet segíteni"... de elsősorban ez amolyan fantázia kielégítés... jómagam is kedvelem az érettebb korosztály női képviselőit! ma már nem vagyok annyira visszahúzódó és igenis figyelmet érdemel egy szép nő! szerintem Te is megnézed, ha véletlenül fiatalabb az a férfi egyed,)
ha elring az ember látómezejében, akkor azt a horizontális testet igenis nyomon kell követni  :) 
a következő kérdéskörödre a válaszom, pedig, hogy igen... pár telefonos beszélgetés után, pedig miért ne!
az intelligencia megmutatja és kialakít az emberben egyfajta késztetést, hogy ebben az emberben csak lehet valami... hála a Tervezőnek, eddig még nem volt csalódásom:)
dzsemiesa#1242
Érdekes a téma amely engem is foglalkoztat.Mély pszichológiai okai lehetnek az érett nők iránti vonzalomnak.
De mindenesetre a tapasztalat a nyitottság és a türelem azt hiszem ezek lehetnek a fő motivációk hogy egy nálamnál érettebb nőre essen a választásom:)
A(z) #1241 hozzászólást egy arra jogosult személy letiltotta.

123456789101112131415161718192021222324
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.