itt vagy: Eropolis > Hetero negyed > Forum

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
tantra-tanarno#992011-06-19 23:12:09
Válasz a(z) 93-es üzenetre:
Sajnálatos módon a rendszer nem engedi az egy személynek többszöri regisztrációját. 
Az ittlétemmel tényleg nem a reklámozni szeretném magam, hanem kíváncsi vagyok mások véleményére és érdekel ez a felvetett téma, a többi téma számomra lényegtelen, hülyeségek.
Viszont ez tetszik, mert a látszólag pszichológiai probléma mögött valóságos ismereti hiányosság lappang. 
Ha most bioenergetikusként, kineziológusként, valamint a szex rajongójaként és kutatójaként, mondjuk tantrikus szexológusként tekintenek rám, akkor talán a félre lehetne tenni az előítéleteket és beszélgethetnénk.
tantra-tanarno#982011-06-19 22:47:47
Válasz a(z) 93-es üzenetre:
Hidd el, a férfiak linksége mindenképpen a magabizonytalanságuk, félelmeik, a működésük kiszámíthatatlansága alapozza meg. 
Ha esetleg egy kicsit is valaki körültekintőbben bánik a női nemmel, az vagy már megállapodott, vagy pedig trófea vadász. 
Akiket meg sorozatos szerelmi kudarcok értek, jóképű, intelligens, szenvedélyes szeretőként éltek, de nem vették észre (hiszen nem is tudják mit figyeljenek magukon, milyen paraméterek, amik számítanak), hogy a szexuális teljesítőképességük megromlott.
Szép és kívánatos, szintúgy intelligens társuk fiatal bikák után koslat és azokkal kavar vagy valaki más leélni való alanyt talál.
Szerintem a linkség nem általános szemétség a férfiak részéről, hanem tudatlanság, nem ismerik az erejük megőrzését, és mivel a nő sem, ezért kettős esély van a veszteségre.
Csak úgy tudom elképzelni a jó kapcsolatot, hogy a szeretkezést minőségében és mennyiségében is életmóddá változtatnám és nevelnék ki magamnak egy pasit, aki élete végéig igyekszik a legmesszebbmenőkig fejleszteni FÉRFIASSÁGÁT.

A NŐ SEGÍTSEN A FÉRFINAK TÖKÉLETES SZERETŐVÉ VÁLNI.

Ui.: ma regisztráltatom magam belvárosi negyedbe, így nem szolgáltatóként leszek jelen, a hivatkozásaimban majd csak szerényen említem a "magánéletem" történéseit.
Ha megengednéd maradnék ebben a témában, mivel komoly problémáról beszélgetünk és tényleg érintett a szeretkezés tudománya. 
Amennyiben nem vagyok kívánatos személy itt, légyszi közöld és máris továbbállok.

Köszönöm
tantra-tanarno#972011-06-19 22:22:58
Válasz a(z) 94-es üzenetre:
Nem, azaz az érdekes, hogy ezek a szexguruk, mindenhatók, könyvet írhatna stb. titulusú Úriemberek szépen kikopnak az oldalról, vagy megmarad a arcra-szájba élvezés, mélytorok, meg akadozó vagy sikerül így-úgy szinten a popószex, egyre ritkábban jönnek és egyre gyatrábban teljesítenek. 
Olvasd el némelyiknek a beszámolóit, hogyan változik az élményük.
Egyszerűen kimerülnek.
striptease#962011-06-19 19:21:45
Én már reptetném szívem szerint....
kispimasz#952011-06-19 18:56:55
Válasz a(z) 93-es üzenetre:
Minden fórum előbb-utóbb elkanyarodik másfelé (is). Aztán jó esetben úgyis jönnek újabb emberek, vagy gondolatok és visszakanyarodunk a kiindulóponthoz. :-)
tigrisur#942011-06-19 17:19:14
Válasz a(z) 88-es üzenetre: Azért az érdekes, hogy minél tapasztaltabb valaki azon az oldalon, annál rosszabbakat ír rólad. Bezzeg s sok dícsérő szó olyanoktól jött, akiket senki sem ismer, és az oldal szerint sem megbízhatóak. Azért ez is érdekes. :-D
valovilag4#932011-06-19 16:53:16
Nem értem,hogy egy forumot miért kell személyes támadásokra használni,senki nem ahhoz szól hozzá,ami az eredeti téma volt.Ugy érzem,elöbb utobb törölni kell az egészet,sajnálom,hogy a regisztráltak egy része még nem nött fel a kulturált,emberi viselkedéshez.
jamesdean1#922011-06-19 13:26:05
itt vagyok.most nincs mondanivalóm, csak jelzem hogy nyitott vagyok bármire.
csók
gyogypemete#912011-06-19 12:46:28
Válasz a(z) 90-es üzenetre:legyél boldog... 
de ez a fórum itt nem a tantráról, nem az impotenciáról, és leginkább NEM RÓLAD szól!
Miért nem tudod ezt végre megérteni?
Írd a saját blogod, levelezz az érdeklődőkkel, tanítsd a hozzád fordulókat, de ne tegyél tönkre minden fórumot az oda nem illő bejegyzéseiddel!
Ami pedig a melleimet illetve a nőiességemet illeti.. nem gondolom, hogy bármi közöd lenne hozzá! Én nem személyeskedtem, mindössze arra kértelek, hogy ott terjeszd a "tanaid", ahol ennek helye, és közönsége van!
tantra-tanarno#902011-06-19 12:39:20
Válasz a(z) 84-es üzenetre:
Neked sem fog mindig állni a melled és a NŐIES fényességed is megkopik  nemsokára, de jó lenne öreg napjainkban valakihez odabújni és nagyon jól érezni magunkat vele, akármennyire is megroggyant már a testünk, de a szerelmünk az időtlen.

Már unom magam, hogy ennyi közhelyet használok. 
Bocsi, ha szeretnék boldog lenni!
tantra-tanarno#892011-06-19 12:34:59
Válasz a(z) 81-es üzenetre:
A tantra ingyenes, az benned lévő tudás.
Az orgazmus közeli állapot végtelen kitartása, percenként vagy orgazmus közelben, közben pedig 30 lökésre jut energiád, így a hölgynek is meg tudod adni, amire vágyik.
Vagy nem így szeretnéd? 
- Ha nem vagy elégszer orgazmus közelben, nincs megfelelő élvezeti szinted.
- Ha nem löksz elégszer, akkor meg a nőnek nincs megfelelő élvezete.
- Az a jó szeretkezés, amiben a nő számtalanszor megállít orgazmusa bekövetkezte előtt, így ő is végtelenségig tudja élvezni a szexet.
VAGY NEM?
Még valami a jelenlegi Tantrikus irományok nem tárják fel részletesen az edzéstervet, mert igazából nem is értik a folyamatot, ami bioenergetikai, mint ahogy a Taoista tanítások is csak a még probléma mentes állapotból tudnak kiindulni. 
Sajnos konkrétumok hiányában minden kevés.
tantra-tanarno#882011-06-19 12:20:07
Válasz a(z) 87-es üzenetre:
Akiről írtál, az a Tökgyalu nevezetű kiemelkedő írói vénával rendelkező személyisége a kritizáló oldalnak.

A legutóbbi bejegyzésében (3hó) ez a CSŐDÖR már nem volt képes megfelelően álló cerkát produkálni, nálam legalább volt merevedése, de eléggé érzéketlenül nyilvánult meg. A rosszindulatúsága rendesen visszaütött, már nem képes férfiként megnyilvánulni.
Azt szoktuk mondani: Isten nem ver bottal!

Az alábbi részletet és a nyavalygását csökkent potenciája miatt, lehet olvasni:
!link:http://www.beszamolok.com/lap/beszamolo/?bid=28274
Idézet ebből: 
"""Nos itt az én képességeimmel is bajok voltak, de elég nehezen abszolváltuk a dolgot. Véleményt inkább majd egy fiatalabb MT mondjon, nem szeretném saját nehézségeim miatt leértékelni ezt a tudását. Ő maximálisan igyekezett segíteni, nagyon készséges volt folyamatosan.  Azért találtunk olyan pózt, ahol sikeres lett a behatolás, de mivel eléggé nehézkesen tudtuk ezt megvalósítani, így mire eljutottunk a célhoz, addigra én pont el is értem a durranáshoz. Így a lovaglós pózban, a popsijában élveztem el először.  Ami nekem nem tetszett, hogy ekkor magamra hagyott."""

Ha egy ilyen nagy és teljesítményében kifogástalan CSŐDÖR, aki kritikusan illette személyemet, vajon miért csődölt be egy közismerten elismert bomba teljesítményű, tökéletes hölgynél.

A lényeg: Mivel hozzám nem örömlányokhoz járó Úriemberek jönnek, nincsenek sehol regisztrálva, aki regisztrált erre az oldalra, annak nem jelent meg a beszámolója, mivel újabban frissen regisztráltak csak többszöri alkalommal, különböző hölgyekhez történt beírások után számítanak csak hiteles beszámolónak.
Rólam pozitív beszámolót nem olvashatsz, de mutatok egypár köszönő levelet és megmutatom a visszajáró, gyógyulófélben lévők változásnaplóját.

Úgyhogy kedves Tigrisúr a "jóindulatúságod" csak  visszájára fordította az egész szerencsétlen próbálkozásod.

De gyerünk! Várom a következő IMPOTENS BEJEGYZÉSEDET!
Amíg ki nem tiltanak bennünket!
Mivel én csak a témával kapcsolatban szerettem volna hozzászólni, de nem csak ezen a fórumon, hanem bizony máshol is belefutok, ilyen kedves emberekbe. 
De hát ez van.
Akkor is igazam van!
tigrisur#872011-06-19 01:13:44
No, utánanéztem a hölgynek, a kurvák minősítésére szolgáló beszamolok.hu oldal alapján az 1-10-es skálán Vivient, mert ugye úgy hívják, 4 pontra értékelték. Idéznék párat a kedves nála látogató úr beszámolójából:

„Egyből sikerült vele beszélni, elmondott mindent a telefonban. Már korábban láttam a cool tv-én két beszélgetést vele, és a hirdetése is nagyon izgalmas volt. Gondoltam, hogy egy kicsit jobban beleáshatom magam a tantrába. Igaz, hogy a telefonban nem kifejezetten hangsúlyozta, hogy miről szól a dolog, de amikor ott voltam, akkor kerek-perec kijelentette, hogy ő egy prosti. Nem az én megfogalmazásom, hanem az övé, így gondolom nem bántó számára, ha olvassa.”

„Ha valóban a hirdetett tantra-tanárnő lenne, akkor magasabb pontszámot adtam volna, de mivel valójában álarc mögé bújt szexpartner, így az annak megfelelőt. 40-es éveiben járó hölgy.”

„Szóval, mint előzőekben mondtam, nem szexre készültem, és nem arra, amit kaptam. Sorjában. Először leültetett az ágyra magával szemben és elkezdett grafikonokat rajzolgatni. Nos, elég sok dolognak utánanéztem már a tantrával kapcsolatosan korábban, így sok újat nem mondott. De ezt jó színházi előadással adta elő, és rettentően tanárnősre vette a figurát, hogy érezzem, hogy most ő OKTAT. No, nem gond, haladjunk. 1 órán keresztül rajzolgatott, és nem volt egy logikus felépítése a tananyagnak. Én is jártam egyetemre, tudom, hogy milyen egy jó előadás. Hát nem ilyen. Nagy nehezen végére értünk az elméleti oktatásnak, és mondta, hogy akkor most el fürdeni. És ekkor esett le a szám. Elkezdte ledobálni magáról a ruhát, levetkőzött és közölte, hogy vele fogok gyakorolni. Hát jó. Nem mondom, hogy hanyatt estem a szépsége által, de üsse kavics, gyakoroljunk. Az alakja erősen hízásnak indult töltött galamb. […] Az ez utáni időben is maximálisan érezteti, hogy én vagyok a tanítvány, ő pedig a tanárnő. Ráadásul úgy adja elő, mintha én egy 16 éves suttyó gyerek lennék, aki még nem volt nővel, és nem tudja mit hogyan kell csinálni. És magyaráz közben, ami által a leghalványabb esélye is elvész annak, hogy esetleg bensőséges legyen a hangulat és jó érezzem magam. Nem voltam még dominánál, de majdnem ugyanaz a parancsolós jelleg. Mivel én alapvetően nem egy szub vagyok, így elég rosszul tűrtem mindezt. […] Egyetlen egy dolog volt, amit tanultam tőle, mint tanárnőtől, hogy magömlés közeledtekor hogyan kapkodjuk a levegőt, hogy elkerüljük az idő előtti ejakulációt. Aztán valahogy kézzel kivégzett, de elég ramaty hangulatban távoztam tőle, mert meg voltam alázva. No nem csak általa, hanem magam által is, hogy én hülye, ilyet bevállaltam.”

forrás:!link:http://www.beszamolok.com/lap/beszamolo/?bid=23350 (regisztráció szükséges!)

Szerintem sokatmondó… Nem kommentálnám, mindenki eldöntheti maga, hogy ezek után mit gondoljon. Részemről a vita-próbálkozásnak ezzel a kvalifikált ám elvirágzott rózsabimbóval végéhez ért. :-)
tigrisur#862011-06-19 01:04:50
Válasz a(z) 83-es üzenetre:
„Egyszerűen nem értelek.. miért akarsz minden fórumot a saját képedre formálni??”
Komolyan nem érted? Ez egy ingyenes reklámfelület a fizetős szolgáltatásai hirdetéseihez! Majd hülye lesz nem élni vele, és nem sujkolni másokba, hogy milyen jó nekik, ha a szokásos kurvák tarifájának sokszorosával lehúzzák őket. :-D
tigrisur#852011-06-19 01:02:23
Válasz a(z) 81-es üzenetre: No látod, már te is érted te a lényeget! :-)
Tanárnéni felhasználja a fórumokat, hogy a saját reklámdumáját nyomja újra és újra, hátha valaki lesz olyan… khm… kíváncsi a módszereire. Mellesleg szívesen meghallgatnék valakit, aki járt nála.
gyogypemete#842011-06-18 23:10:31
Válasz a(z) 82-es üzenetre:
simi! hát nem tudod, hogy ezekre (pszichés okok, genetika, stb) az egyetlen gyógyír a tantra?!? (vagy ahogy paross11 írta tantara)  :-D
gyogypemete#832011-06-18 18:52:44
Válasz a(z) 77-es üzenetre:
Egyszerűen nem értelek.. miért akarsz minden fórumot a saját képedre formálni??

Ennek (és a többi bejegyzésednek) semmi köze a fórum témájához, mindössze a te reklámozásod a cél..
Tudom. hogy a tantra egy jó dolog. De feltételezem ez kiderülhet azoknak, akiket érdekel a téma más forrásból is, de akár a blogodból, fórumodból.. és talán egyéb módon is rád találhatnak.. és így talán nem vágod gallyra az összes többi blogot és fórumot az önreklámmal! 

Mellesleg nem csak egyfajta, az általad preferált öröm/technika lehet jó. 
Mert - szerencsére - sokfélék, és sokszínűek vagyunk, különböző vágyakkal, érzésekkel, kívánságokkal!
Mert igenis lehet jó az ostor, a pornó, vagy az ujjazás, a nyalás, de még akár a tű is, és bizony jó néha "simán" dugni is,  ha valaki azt szereti, azt akarja!
NE AKARJ DÖNTENI MÁSOK HELYETT!
simi12#822011-06-18 18:47:12
Válasz a(z) 70-es üzenetre:Ha annyit tanulmányoztad ezt a témát akkor tudnod kéne a potencia gondoknak sok más oka is lehet pl genetika, túlhajszolt életvitel, pszihés okok stb.De látom felesleges a veled való vita mert te csak ugyan azt fújod mindenre. Az tény neked biztos több a tapasztalatod férfiak terén lévén türelmis.
Egy kérdésem lenne azért a nemzet férfiasságának megmentőjéhez, mi a búbánatot keresel a türelmibe, a férfiasságot vagy a férfiak pénztárcáját óvod jobban? :-D
paross11#812011-06-18 18:29:50
Válasz a(z) 77-es üzenetre:Szóval aki nem ismeri a tantarát az mind impotens seggbe baszatos puha pöcsű kis fasz !Szerinted egészen biztos beteg aki orrákon át újjaz nyal  tüvel böködteti magát egyedül csak a tantara rá a megoldás??????Természetesen Te  a tudás birtokában vagy és hajlandó vagy jó pénzért megosztani!
paross11#802011-06-18 18:20:24
A(z) #80 hozzászólást a hozzászóló vonta vissza.
tantra-tanarno#792011-06-18 18:06:22
Válasz a(z) 78-es üzenetre:
Igen magamból indulok ki, a saját tapasztalataim alapján állítom az alábbiakat.
Látom már kezdesz megérteni.
Köszönöm a nyitottságod és a rugalmas szemléletváltásod!
tigrisur#782011-06-18 17:40:55
Válasz a(z) 77-es üzenetre: Talán magadból kiindulva? :-D
tantra-tanarno#772011-06-18 17:16:15
Válasz a(z) 71-es üzenetre:
Sajnos a több ezres tapasztalatom azt mutatja, hogy a FÉRFIASSÁGGAL súlyos problémák vannak. 
Az energetikai veszteségeket senki nem kerüli el, anélkül, hogy birtokában lenne a TUDÁSNAK.
A szeretkezést és a velejáró elvárásoknak történő megfelelést szószerint TANULNI kell.

Míg az EROTIKA az érzéki gazdagság tükröződése, 
addig a POTENCIA a testi adottság birtoklása és fejlesztése.
Két teljesen különálló művelet és képesség a testünkben. 
Nem lehet az erotikával pótolni és kiegészíteni a potenciát és nem lehet a potenciával helyettesíteni, kiváltani az erotikát.

Magyarosan, az erotikában hívőknek: nyalhatod, falhatod a legszebb, legédesebb, legerotikusabb NŐT, akkor sem lesz olyan kemény és kitartó a farkad, amennyire szeretnéd, befuccsolsz.
Ezt a szintet minden férfi eléri előbb vagy még előbb, a szexuális stílustól függően.

Magyarosan a kemény fasz hívőknek: amikor baszunk, akkor a nő biztos nem hullámzik együtt a férfivel, mivel már rég nem a nővel való meghitt együttlétről szól a szex, hanem a kemény csődör bizonyítási vágyáról (akkor jó a szex, ha a visít, ordít és őrjöng a nő), a színházi műsorról szól, már rég nem bensőséges, ezért aztán az egyik szuka ugyan olyan, mint a másik az Ő számukra. 
Valaha is érzéssel, odafigyeléssel vajon le tudnának parkolni valaki mellett? 

Kedves ÚRIEMBEREK, gondolkodók, és csak úgy éldegélők, sunnyogók, a szexuális alkalmatlanságuktól rettegők!
Kérem higgyék el, hogy létezik valami olyan fenséges érzés, ami túlmutat minden elképzelhető gyönyörön.
Mikor élsz át az életben olyan gyönyört, amitől belázasodsz és órákon át fűtöd vele felajzott testedet?
Talán a *pornófilm* hatása elmédre, mert a monitorral akarsz családot alapítani, de ha már arra sem gerjedsz, akár el is válhattok, hisz nincs gyereketek és közös vagyonotok?
Talán az *ostor* csattogása a hátadon, vagy a tűvel átszúr fasz?
Talán a kemény, gyors ütemű, *érzéketlen*, személytelen baszások, vídián kell nyomnod hogy érezd a farkad?
Talán, amikor órákon át nyalsz és ujjazol, mert hát a nyelved a és az ujjad a farkad?
Talán, amikor *seggbe ujjaznak*, dugnak, felöltöztetnek női ruhába?
Talán, amikor *drogosan* belőve kókadozva?
Stb.
gyogypemete#762011-06-18 16:41:18
Bár nőből vagyok, azt gondolom fontos azt is elmondani,hogy közöttünk is vannak olyanok, akik hülyítik a pasikat, akik csak azért "jelennek" meg,hogy begyűjtsék az imádatot, mert nekik EZ az ami kell, és ez bőven elég, de közben mégiscsak úgy csinálnak, mintha mást akarnának, mert különben nem működik a "játékuk", ami csak nekik játék....

Gyanítom az itt jelenlévő, keresgélő férfiak is tudnának mesélni a nem túl kellemes tapasztalásaikról.

Természetesen akadnak a pasik között olyanok, akik csak nézelődnek, vagy azt várják, hogy nézzék őket? És akkor mi van?
Ha te erre nem vagy vevő, nem kell velük foglalkozni, és kész.
 Természetesen itt is, mint bármilyen "közösségben", szórakozóhelyen, akárhol/bárhol vannak normális férfiak -is - , csak meg kell őket találni, vagy hagyni kell, hogy rád találjanak....  ;-)
tigrisur#752011-06-18 16:12:11
Válasz a(z) 72-es üzenetre: A neten egy egyenes ember pontosan ugyanúgy ismerkedik, mint az utcán, szórakozóhelyen, bárhol. Aki csak itt vagy csak ott tud, az annak a helyzetnek az előnyeit használja ki, és nem pedig saját magával ragadja meg a másikat. Megértem, ha valaki nem vállalja magát az első pillanattól, de nekem speciel az egyenesség jött eddig be, és az, hogy a kapcsolatot ne a neten ápoljuk, hanem minél előbb élőben is. A net praktikus kapcsolattartási forma, de önmagában szerintem nem elég, mert részint hiányzik a kommunikációból a metakommunikáció, részint pedig szerintem a testiség legalább olyan fontos része a kapcsolatban (az egyszerű szembenézéstől, átkarolástól kezdve a szexig), mint a szellemiség, a beszélgetések. Aki egyik vagy másik részétől fél, kerüli, ott valami bibi van. Szerintem.
kispimasz#742011-06-18 15:50:42
Válasz a(z) 73-es üzenetre:
:-) Biztos a képcserés egyedek is bejönnek valakinek. Zsák meg a foltja... :-)
paross11#732011-06-18 15:17:59
Válasz a(z) 72-es üzenetre:Na ná ,hogy lehet ismerkedni sőt még személyesen  találkozni is már aki akar!Persze nem olyanal akinek az első kérdése "képcsere?" második kérdése "a Te pasid impotens?" vagy a másik gyöngyszem"Te hogy szereted" ...........
kispimasz#722011-06-18 14:57:38
Nem véletlen, hogy sok pasinak az a véleménye, hogy a neten nem lehet ismerkedni. :-) (és folytathatnám tovább a fórumindító szöveg átírását a másik oldalra)
Mindkét nemből vannak itt kamusok dögivel, de az általánosítás sok jóra nem vezet. 

Egyébként egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy a kamerázáson túl másra nem izguló közönség az, akit leginkább leszólni érdemes. (ha egyáltalán érdemes bárkit is) 
Sokkal szomorúbbnak tartom a szarkavarást,a "mindenki hülye, csak én vagyok helikopter" hozzáállást. De mindenki olyan kalappal köszön, amilyen van neki.  :-D
tigrisur#712011-06-18 02:31:41
Hm. Ez az ország televan meg nem értett, el nem ismert zsenikkel, akik még a perpetuum mobilét is megalkották. Szerintem tancsinénink fiatalkorában egy szépségversenybe nevezve betanulta a világbéke-rigmust, de nem jutott be, és ezen kicsit megkattant. Azóta is folyamatosan megmenti a világot, mígnem ő lesz a híres nemzetközi tudora a dolognak. Azért addig nem állok féllábon. Tegnaphoz három év múlva meglátjuk, mit intézett, aztán vagy megemeljük a kalapunk, vagy jót röhögünk.
tantra-tanarno#702011-06-17 22:55:47
Válasz a(z) 68-es üzenetre:
Bocs azt hittem, hogy férfiként írsz a túlcsurranásról. 
Így nőként olyasmiről írsz, amiről fogalmad sincs. 
én viszont kb 3000 férfit kezeltem, 80%-ban korai magömléssel és enyhén vagy súlyosan csökkent potenciával, a maradék 20% súlyosan libidó csökkent, közel reakcióképtelen állapotú volt. 
A beszélgetéseink során kiderültek a szexuális szokásaik, amelyek idevezettek. 
A rossz szokásokat felváltottuk jó szexuális szokásokra, így javult az állapotuk, sokaknak életük első kapcsolata lett, amelyben elégedettek is voltak, sokaknak a házassága mentődött meg, vagy éppen a felesége elégült ki először életében vagy visszatért a szexuális aktivitás heti többszöri alkalomra.
Aztán akik visszaestek, elhagyták őket vagy lehetőséget sem adott már neki az asszony, hogy bizonyítsa férfiasságának javulását, pedig én mondom, szépen helyrehozta magát. 

Úgyhogy kedvesem az 5 éves gyógyítói tevékenységemet, majd klinikai kísérletekkel fogom alátámasztani. A tanulmányom bejárja a világot és fel fogja hívni a nők figyelmét, hogy részben felelősségük van, legalábbis a tudás, a szexuális bioenergia helyes használatára való figyelmeztetés keretében.
Vagyis spermanyelő szopós macák, olcsó gyors numerák, többszöri patrondurrogtatás, spermaspriccen verseny szigorúan tilos. Ezen szerencsétlenségek áldozatai sokat szenvednek, hogy helyreállítsák a funkcióikat.
paross11#692011-06-17 22:33:15
Hajrá Takács néni !Mindenki mindenkit kioktatt !Csak nem fogunk unatkozniiiiiiiiiii :-D  :-D  :-D  :-D  :-O  :-O
simi12#682011-06-17 21:25:45
Válasz a(z) 67-es üzenetre:Én azt nem tudhatom te mi alapján nyilatkozol,az esettanulmányaidat nem ismerem, de talán a férfi anatómiát igen.::))  Az én férfiasságomon soha nem eshet csorba  mivel NŐ vagyok!:D Szexről, kielégülésről volt szó ez nem feltétlen  tartozik a szerelemhez, vagy még ilyen esettanulmányod nem volt?  Az esettanulmányok helyett inkább gyakorlati tanulmányokat végezz és talán boldogabb nőnek fogsz tünni:
tantra-tanarno#672011-06-17 21:00:29
A pohár méretétől függ, hogy milyen szinten csordul ki. Emlékszel volt régen az összecsulható , tolható pohár. Amiről te beszélsz, az a lankadtan élvezés .
Tudnod kell, hogy semmit nem nyilatkozom, ami ne történt volna már meg valakikkel, többszörös esettanulmányaim vannak. 
Súlyosan tévedsz, ha mindenáron elcsurransz , akoor egyszer csak nem lesz miből elcsurrantani, ezért előbb töltsd túl magad és csak annyit durrants el, ami nem rombolja le eredeti férfiasságod,.
Te már súlyos veszteségeket szenvedtél, a boldogtalanságodnak csak az értetlenséged és a lustaságod lesz az okozója.
Azok a rossz reflexeid, amiket évek óta az önamagaddal megélt rossz nemiéleted során keletkeztek, olyan távolra sodor a boldog szerelemtől, mint Makó Jeruzsálemtől.
simi12#662011-06-17 20:21:10
Válasz a(z) 65-es üzenetre:
Ezek nagyon elméleti magyarázkodások! Az elfolytásnál és a meg nem élt kielégüléstől legyen az bármely formába nagyobb kárt nem okozhat! Hiszen a pohár is kicsordul egyszer ha már tulságosan megtelt! :-D
tantra-tanarno#652011-06-17 20:09:21
Válasz a(z) 63-es üzenetre:
Sajnálom, mindennemű tudatlan orgazmus, súlyos károkat okoz, pláne a pornóra és egyéb, webcamszex és társai, akár fantázia.
Az agy ilyenkor lángol és felgyorsítja az energiaáramlást, de meghitt szeretkezésnél csak a legmélyebb szexuális agyi központ aktív, de attól lángol a tested, nem csak az agyad. 
Aki fantáziára kiégeti a libidóját, a potenciáját, az nővel nehézkesnek, ingadozónak fogja megélni  a szeretkezés izgalmát (a hímvessző is változó lesz), hiányzik azaz fantáziaerotika, ami mellett könnyedén elélvezett, helyette csak a nehézkes, kudarcokkal, bénáskodással, óvszerérzékenységgel teletűzdelt remegő bicepszű kényszer fekvőtámasz van .
tantra-tanarno#642011-06-17 20:01:56
Masztizni sokkal könnyebb, mint fizikai munkában megszexelni egy nőt, de ez lesz a férfi társadalom boldogtalanságának melegágya. A monitorral nem lehet társaskapcsolatot létesíteni, ill. a monitorral is le szokták magukat lakni, ha már arra sem tudják kiverni, akkor SÚLYOS POTENCIA ROMLÁS  van jelen. 

BORZALOM EZ A TUDATLANSÁG, ezt csak én látom át, mert 5 éve kérdezgetek mindenkit a szexuális szokásairól.
Hidd el nem vészmadárkodom, ez a véres valóság.
A férfiak le vannak lakva, de nagyon.
Aki meg nem, még ura a helyzetnek, az meg beképzelt macsó, alkalmi egyszeri numerákkal, mert ha többet is megkockáztatna, tönkremenne.
simi12#632011-06-17 19:58:33
Ez szerintem összetettebb dolog, a férfiak meg a nőkre panaszkodnak! Valóban sok camszexelő van igaz, ellehet őket utasítani,ennyi. Attól még nem biztos hogy a potenciával lenne baj vagy hogy kamus lenne!Nagyon sok férfi kapcsolatban él és nem meri vagy nem tudja de jól lehet nem is akar más kapcsolatot felvállalni. De unatkozik vagy csak izgalomra vágyik és ezt választja. Ha belegondoltok olcsóbb, egyszerűbb, veszélytelenebb  mint találkozni bárkivel is.
De ehhez ugye női partner is szükségeltetik, és azt mindig találnak, akkor azok a nők milyenek akik vadidegen férfiakkal camszexelnek? De biztos van köztük impotens és kamus is.
tantra-tanarno#622011-06-17 18:53:29
Sajnos pont a maszturbálásról nem tudják, hogy mennyire káros lehet ha nem megfelelő módon csinálják és mennyire hasznos lehet, ha a szeretkezés minőségéhez hasonlatos paraméterekkel csinálják.
Tehát hosszan, magas élvezeti szinten, fantázia nélkül, a nővel szeretkezés alatt sincs fantáziálgatás.
Nem szeretném, ha valami leszbishowra gondolva szexelnénk és nem én lennék az élvezetének tárgya, testének minden forrongó porcikájában.
Szerintem a pasik nem ismerik a testük működését, kezdve a kis gyermekként elszúrt rossz beidegződésekkel, amikor a stresszt gyors maszti által felszabadított dopaminnal semlegesítette. 
Oktatni kell ezt az embereknek. Ez már népegészségügy.
valovilag4#612011-06-17 18:34:24
Szia!A legnehezebb felmérni a problémát,mert ha valaki tudja,akkor változtatni is tud.A maszturbálás legyen minden férfi magánügye,legalábbis fogadja el,ha egy nőt nem érdekel.Mindenben utálom az erőszakosságot,a primitiv bunkóságot.Viszont mindenki önmagát minősiti,a stilus maga az ember.A gorombaságokra,primitivségekre nem reagálok,nem ér fel hozzám.Köszönöm a véleményed.
tantra-tanarno#602011-06-17 18:17:00
Szerintem sok pasi azért link, mert magabizonytalan elsősorban a szexualitás tekintetében, ösztönösen és nem tudatosan éli meg, így ki van szolgáltatva a már rosszul beidegződött szexuális viselkedési formáinak, úgy érzi ezen nem tud változtatni, így vagy talál egy nőt, aki rabszolgaként kiszolgálja, "kap, amit kap úgy is jó neki" alapon, vagy pedig a sorozatos kudarcok miatt megkeseredik és magányossá válik.
A PASIK NEM LINKEK, CSAK FÉLNEK, félnek megfelelni, mert nem uruk önmaguk testének. Egy kis tudatos gyakorlás már azonnal javít a helyzeten. Tessék egy órán át maszturbálni, egyenlőre egy héten csak egyszer élvezni, majd ha rendeződnek a paraméterek, akkor többször is lehet.
A paraméterek: 1 óra alatt 50 db orgazmus közeli állapot naponta, max derékszögben elmozdítható hímvessző.
tigrisur#592011-06-17 15:48:06
Válasz a(z) 57-es üzenetre: Úgy értem, miért baj az, ha valaki olyat letiltok, aki nem ért velem egyet abban, hogy érdekelhetem, és szó nélkül becsapja az ajtót? Megértem, ha vki nem ér rá, ha nem vagyok szimpatikus neki, vagy hasonlók, de rácsukni az ablakot olyan, mint randira elmenni, megnézni a másikat messziről, aztán visszafordulni szó nélkül. Nomármost ezen nem sértődöm meg, csak az illetőt nem tartom olyan értelmes embernek, akivel szeretnék beszélgetni, ezért a tiltás. De akkor nem értem, hogy miért baj, ha olyat tiltok, aki nem akar velem beszélni? Legalább biztosítom, hogy ne zaklassam megint véletlenül sem. :-D
tigrisur#582011-06-17 15:43:35
Válasz a(z) 57-es üzenetre: És ebben mi a kérdés?
paross11#572011-06-17 15:35:05
Válasz a(z) 56-es üzenetre:Attól még ,hogy valakire kiváncsi vagy mért kéne neki megprobálni elhinnie ,hogy kiváncsi vagy rá? Ha valaki rám privizik megnézem és ha nem tetszik se szó se beszéd elutasitom még ha az a miss vagy mister univerzum személyesen is!Ja igen köszönés nélkül !
tigrisur#562011-06-17 15:29:20
Válasz a(z) 55-es üzenetre: Bocs, de ezt nem értem. (Amúgy az adatlapomon találod, amit írtál, a nickje mindenkinek a neve.) Kérlek fogalmazd meg szabatosan, hogy mi az ellenvetésed a 2. pontban írtakkal, tehát azzal, hogy olyan is felkelti az érdeklődésem, akit elvileg nem keresek!
paross11#552011-06-17 15:02:02
Válasz a(z) 54-es üzenetre:milyen jól elvitatkozunk! :-D A nicked 2 .pontjára irtakra gondoltam és nem a nyilvános chatre!  :-D  :-O
tigrisur#542011-06-17 14:30:57
Válasz a(z) 53-es üzenetre: Nem az elutasítást tartom és nem sértőnek, csupán udvariatlannak, méghozzá azt, ha valaki belép, nem köszön és kilép, vagy ha szó nélkül kinyomja. Ez nem elutasítás, hanem bunkóság. Bár lehet, hogy csak engem tanítottak illemre, netikettre.
paross11#532011-06-17 14:25:14
Válasz a(z) 52-es üzenetre:Azért a Te nickedben leirtak is megérnének egy témát!Pl miért találod sértőnek ha valaki elutasit amikor ráprivizel?Az ,hogy neked valaki tetszik az ugye még nem ok arra ,hogy szóba is kell álljon veled!
tigrisur#522011-06-17 14:03:45
Válasz a(z) 49-es üzenetre: Mindent összevetve, mindenki azt kapja, amit érdemel. Nem büntetésből, hanem hogy tanuljon belőle. Aztán hogy ki tanul belőle, meg ki nem, az már mindenkinek a saját keresztje.
paross11#512011-06-17 14:01:32
Válasz a(z) 48-es üzenetre:örültem ,hogy jót  vitatkozhattam! :-D
folegszex#502011-06-17 14:01:07
na, most már tényleg viszlát.
folegszex#492011-06-17 14:00:40
Válasz a(z) 47-es üzenetre:

azt gondolod talán, hogy nem tetszik nekem a téma?  :-O  akkor vajon miért irkálnék ide?

És önmagában senki nickjével nincs bajom. De könyörgöm! aki valóvilág4 nickkel "szürkeállományt" keres, annak csak felhívhatom a figyelmét, hogy feltehetőleg rossz felé kapargat...
folegszex#482011-06-17 13:57:35
Mindent összevetve, szerintem, ha vv4 választana egy normális és rételmes nicket, ha venné a fáradságot és fogalmazna egy kedves, értelmes, informatív reglapot, ha kifejlesztené azt a képességét, hogy a neki nem tetsző személyeket és véleményeket nem köpködi, akkor valószínűleg a camos faszverőkön kívül más is megpróbálna kapcsolatba lépni vele.

:-D

Na, isten veletek.
paross11#472011-06-17 13:57:02
Válasz a(z) 40-es üzenetre:Ennnyi erővel nagyon sok nick-et lelehetne dorongolni megszólni ,tudod ha valakinek nem tetszik a nickje vagy témája amit inditott!Ettől szines az oldal ,pláne ha toleráljuk egymást!
tigrisur#462011-06-17 13:55:11
Válasz a(z) 45-es üzenetre: Simán! Tudni kell kiszállni is!
folegszex#452011-06-17 13:54:13
Válasz a(z) 44-es üzenetre:

Egyem azt a kívülálló szívedet... :-D Ddecensen hátradőlni, mi? 

:-D
tigrisur#442011-06-17 13:46:28
Uraim, nyugodtan folytassátok az offtopic személyeskedést vagy sárdobálást, vagy gyűjtögessétek az érveiteket, de én engedelmetekkel hátradőlök és nézek. Szórakoztató. :-P
tigrisur#432011-06-17 13:44:09
Válasz a(z) 39-es üzenetre: Én nem szóltalak le, csupán azt írtam, hogy ki mivel azonosul. Van aki egy Sesame street figurával, van aki a munkájával, van aki egy windows háttérrel… én spec a saját pofámmal, kövezzetek meg érte! :-D
folegszex#422011-06-17 13:39:37
Válasz a(z) 41-es üzenetre:

Látod, ez a része csak rám tartozik, így a kíváncsiságod nem nyer kielégülést. De akkor sem küldelek el a sunyiba, csupán tájékoztatlak. vv4-nek is ezen a területen kellene képeznia magát...

:-)
paross11#412011-06-17 13:38:02
Válasz a(z) 37-es üzenetre:Azért arra kiváncsi lennék mit szólna  párod ,ha tudná mivel aranyozod be a felesleges idődet?Gondolom példás öszinte családapának tetszelegsz elötte!
folegszex#402011-06-17 13:32:29
Válasz a(z) 38-es üzenetre:

Én sem bántom, távol álljon tőlem, csupán felhívtam a figyelmet a hasonlóságra. 

Egyszerűen nem értem az ilyen nőket. Beregel egy szexpartner keresőbe, választ egy "vv4" nicknevet, és a reglapján, ami alapján eldönti valaki, hogy kapcsolatba akar-e lépni vele, ledorongol mindenkit. Nem azt írja le, hogy mit/kit keres, hanem azt, hogy mit/kit nem keres. Ráadásul olyan bicskanyitógató stílusban, hogy az embernek már a képeit sincs kedve megnézni. Mert minek... Vagy azt várják, hogy megy a 160-as IQ-jú, kigyúrt macsó, akinek a Cosmopolitanban érzelmi tanácsadó rovatot vezet, és elkezdi győzködni őket, hogy ők nem is olyanok? Hol élnek ezek az emberek?

Mondjuk, tapasztalatom szerint ez a tipikus "bombanő"-mentalitás. Összehozott néhánnyal a rossz sorsom, hát az isten mentse meg tőlük férfitársaimat.

[1-60] [61-99]



Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3240BDSM - extrém szexualitás

#bepo2000100Különösen perverz
Ajánlott szobák
#biszex_szoba98160Biszexuális vagy, be kell lépned!

#perverzgreti100perverzek
Ajánlott szobák
#maszti_szoba820Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba500Belvárosi szexmentes csevegő

#szeretot-100Többes kalandok kamionban
Ajánlott szobák
#homo_szoba4770Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba4460Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok410Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba1620Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.